Peste 60 de tineri din Republica Moldova și România au discutat despre relațiile bilaterale

Leadership Iasi

În perioada 15-17 iulie curent, la Iași, sub egida Fundației Konrad Adenauer (KAS), s-a desfășurat Programul de leadership „Guvernanța Europeană și Relații Internaționale”.

Evenimentul a adunat în premieră aripile de tineret de centru-dreapta din Republica Moldova – Tinerii Partidului Popular European (TPPEM), Tineretul Liberal Democrat (TLDM) – și România – Tinerii Național-Liberali (TNL) – precum și reprezentanții Programului de Excelență KAS. Participanții la eveniment au discutat despre parcursul european al celor două țări, tendințele și procesele politice, provocările cu care se confruntă cele două țări în momentul actual.
„Scopul acestui Program de leadership a fost impulsionarea și consolidarea relațiilor între organizațiile de tineret care au aceleași viziuni de centru-dreapta. În cadrul evenimentului am stabilit de comun acord să dezvoltăm mecanismele de interacțiune pe subiecte de interes comun și să preluăm expertiza și experiența colegilor din România”, a menționat Ion Ranga, liderul TPPEM.
La Programul de leadership „Guvernanța Europeană și Relații Internaționale” au participat 30 de reprezentanți ai TPPEM din mun. Chișinău și din organizațiile teritoriale din toată țara.

Leadership Iasi2

Leadership Iasi1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine