În luna august, Strada Pietonală va găzdui a doua ediție a Festivalului Tineretului

prima ediție

Consiliul Național al Tineretului din Moldova revine cu cel mai așteptat eveniment al verii, cu și pentru tineri. Strada Pietonală va deveni pentru o zi locul unde tinerii vor serba, se vor distra, dar și se vor informa cu privire la ultimele noutăți și propuneri ale câtorva organizații cărora se pot alătura.

Ca și anul trecut, Festivalul tineretului se va desfășura pe 12 august, de Ziua Internațională a Tineretului. Aici poți vedea cum s-au distrat tinerii la prima ediție, cea din 2015.

Prin intermediul acestuia, CNTM urmărește să faciliteze dialogul între diferiți actori sociali: tineri și autoritățile publice, tineri și instituții, tineri și tineri, prin intermediul unui set de activități interactiv-educative.

În cadrul evenimentului vor fi organizate mai multe activități precum: panel de discuții, la care vor participa reprezentanți din fiecare minister, târg al organizațiilor de tineret, târg al locurilor de muncă și al instituțiilor de învățământ, discursuri motivaționale de la tineri pentru tineri, concursuri, tombole, festival muzical etc.

Pentru detalii despre eveniment, urmărește pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine