(foto) Cum se pregătește Mister World Moldova, Anatolie Jalbă, pentru finala competiției de mâine

4
Foto:Photo Credit: Facebook/ Mr. World - Moldova

Anatolie Jalbă, reprezentantul Moldovei la Mister World, este pregătit pentru Marea Finală. Tânărul și-a antrenat corpul, s-a alimentat corect pentru a arăta lumii cea mai bună versiune a sa. Toate acestea au fost făcute pentru a cuceri titlul de cel mai frumos bărbat al lumii.

Competiția Mister World se desfășoară în acest an în Manchester, Marea Britanie în perioada 8 – 20 iulie 2016. Astfel, marea finală de mâine va fi decisivă pentru participanți. Tinerii timp de câteva zile s-au pregătit intens pentru a demonstra că posedă acele calități pe care și le-au expus în filmulețele de prezentare.

Mai jos vă invităm să urmăriți o galerie foto despre activitățile reprezentantului Moldovei la concurs. Evoluția sa în cadrul finalei o veți putea urmări mâine, 20 iulie 2016.

 

5
Photo Credit: Facebook/ Mr. World – Moldova
4
Photo Credit: Facebook/ Mr. World – Moldova
3
Photo Credit: Facebook/ Mr. World – Moldova

Mister World este cea mai importantă competiție internațională dedicată modelelor masculine, o competiție în care aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca și aptitudinile lor sportive și condiția lor fizică. În acest an va fi organizată a 9-a ediție. La ultima ediție organizată în 2014, Moldova a fost reprezentată de către Valeriu Guțu, primul moldovean prezent pe scena Mister World din toată istoria competiției, reușind performanța de a se clasa în TOP 10 și premiat ca fiind concurentul cu cea mai bună condiție fizică din competiție.

Ca o premieră absolută, în competiția Mister World 2016 vor concura doi moldoveni. În afară de Anatolie Jalbă, reprezentantul Moldovei în cadrul Mister World, organizatorii îl vor delega și pe Ion Garaba să reprezinte România în cadrul competiției, datorită faptului că are dublă cetățenie, română și moldovenească, iar conform regulamentului competiției, poate fi selectat să reprezinte oricare dintre țările al cărei cetățean este. Așadar, în acest an moldovenii au șanse duble de a câștiga marele titlu.

 

2
Photo Credit: Facebook/ Mr. World – Moldova
1
Photo Credit: Facebook/ Mr. World – Moldova
1
Photo Credit: Facebook/ Mr. World – Moldova

2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine