Cele mai colorate evenimente la care să mergi marți, 19 iulie

M9JT8O48O0

O nouă săptămână din vară ia avânt, iar noi te încurajăm să mai rupi rutina și să mergi la evenimente interesante în orașul tău. Iată recomandările noastre.

#1. Morgan Cars în Chișinău

Zeci de automobile vor demonstra o dată în plus, că vârsta este doar un detaliu. Clubul Auto Retro Tuning în parteneriat cu Primaria Municipiului Chișinău, BMW Club Moldova și Mille Fiori Agency, vă invită pe data de 19 iulie 2016, ora 12.00, pe Strada Pietonală la parada de automobile istorice, unde vor fi întâlniți partenerii din România – Retromobil, sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regele Mihai I al României și, în premieră, 10 automobile ale clubului Morgan Owners Group din Belgia, participanți ai rally-ului „From North Sea to Black Sea”. Nu ratați spectacolul. Vedeți detalii aici.

 

#2. DIY Club: Let’s Upcycle Old Bottles

Dacă ai sticle vechi, borcane sau orice alt recipient pe care nu-l mai folosești și vrei să-l reciclezi, vino la American Resource Center, începând cu ora 3 după amiaza, să le decorezi împreună cu prietenii de la ARC. Te așteaptă o după amiază colorată, cu multă distracție. Vezi aici detalii despre eveniment.

 

#3. Business etiquette. Reguli de conduită în afaceri

Chiar este importantă eticheta în mediul de afaceri? Acum, în secolul tehnologiilor performante, democrației în relații și a libertății exprimării ca individ? Dacă vreți să aflați răspunsuri la aceste întrebări, înregistrați-vă la master class-ul de marți. Evenimentul are loc la School of Business Communications, de la ora 17.30. Detalii – vedeți aici.

 

#4. Drumul Fructelor. După mure

Madein.md în parteneriat cu Asociaţia Obştească „Pomuşoarele Moldovei” organizează o nouă deplasare, de data aceasta la un producător de mure din Orhei.

Ce aveți de câștigat dacă mergeți cu noi:
– o mini degustare de mure culese de sine stătător;
– veți putea cumpăra mure la preț de producător;
– poze la apus de soare în plantația de mure :).

Participarea este absolut gratuită. Drumul dus/întors va fi asigurat de Asociaţia Obştească „Pomuşoarele Moldovei”. Doritorii sunt rugați să se înscrie la adresa de email info@madein.md, indicând numele, prenumele, vârsta și un nr de contact. Grăbiți-vă, pentru că locurile sunt limitate. Pornirea către plantație va avea loc marți, 19 iulie, de pe adresa Moscovei 17/4 (Tratoria).

 

#5. Play Board Games with Tim Schroeder

Ora 18.00, American Language Center, jocuri de masă – de ce mai este nevoie? De tine și prietenii tăi. Veniți să petreceți timp frumos cu activități interesante. Detalii – pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine