Află cum poți deveni voluntar la Jocurile olimpice și paralimpice de iarnă din 2018, în Coreea de Sud

WWG13 Alpine Skiing5_SOI Photo Stream
Foto:austria2017.org

Organizatorii jocurilor olimpice și paralimpice de iarnă din 2018 recrutează peste 22 000 de voluntari pentru 17 categorii de joburi în 7 arii de activitate. Dacă vrei și tu să fii parte a experienței internaționale, află cum poți deveni unul din voluntari.

Jocurile olimpice vor avea loc în perioada 9 – 25 februarie 2018 (17 zile), iar Jocurile paralimpice se vor desfășura în perioada 9 – 18 martie (10 zile).  Activitățile se vor petrece în următoarele localități: PyeongChang, Gangneung și Jeongseon în provincia, Coreea de Sud.

Ariile de activitate unde vor fi necesari voluntarii: informații despre jocuri, servicii pentru clienți, media, tehnologii, limbi, sport, servicii medicale. În cadrul Jocurilor olimpice se caută 16 000 de voluntari, iar în cadrul Jocurilor paralimpice se caută 6 400 de voluntari. Aici poți găsi mai multă informație despre domeniile de activitate unde sunt solicitați voluntari și responsabilitățile exacte ale acestora.

Cine poate candida?

Oricine va avea 18 ani împliniți la data de 9 februarie 2018. Se va da prioritate candidaților cu experiență în voluntariat la organizare de evenimente și celor care cunosc limba coreeană, iar selecția se va face în dependență de abilități.

Pentru înregistrare, completează formularul până la data de 30 septembrie 2016. Cei care se vor înregistra mai târziu de această dată, vor fi puși pe lista de așteptare.

Beneficiile participării

# Organizatori vor oferi voluntarilor uniforme, cazare, mese, transportare locală, asigurare în caz de accident, certificat de participare;

# Voluntarii vor trebuie să achite de sine stătător călătoria internațională.

Alte detalii legate de participare le puteți găsi în apelul oficial de recrutare sau pe site-ul oficial al evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine