Doi tineri, pungași în ruta de microbuz 166, reținuți. Au furat un iPhone 5 și 2.250 de euro de la doi pasageri

Рисунок14
Foto:Politiacapitalei.md

Forțele de ordine au reţinut în flagrant delict o locuitoare a capitalei, în vârstă de 29 ani, după ce a sustras un „iPhone 5” din buzunarul unei tinere de 25 ani. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 12 iulie curent, în maxi taxi cu ruta 166, suspecta fiind reţinută şi escortată la inspectorat pentru documentare, iar telefonul mobil a fost returnat victimei.

Un alt hoţ de buzunare a fost reţinut pentru că ar fi furat din buzunarul unui bărbat în vârstă de 54 ani, bani în sumă de 2 250 euro. Furtul a avut loc de asemenea în maxi taxi de pe ruta 166, la sfârşitul lunii iunie curent. Individul bănuit de infracţiune a fost identificat şi reţinut ulterior, după ce au fost desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii, care s-a dovedit a fi în vârstă de 29 ani. Acesta şi-a recunoscut vinovăţia, însă banii furaţi i-ar fi cheltuit deja.

În ambele cazuri sunt demarate acţiuni suplimentare de investigaţii, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, iar bănuita riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6.000 lei 10.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

Al doilea bănuit de furtul a 2.250 euro riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 ani până a 7 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine