(video) Natalia Morari, avertizată: „Nu lăsați geanta undeva, iar când ieșiți din țară, verificați roata de rezervă”

Morari
Foto:Captură video

Fostul angajat al Centrului Național Anticorupție (CNA), Mihail Gofman, care acum două săptămâni a făcut o serie de dezvăluiri răsunătoare despre jaful bancar din Moldova, a avertizat-o pe prezentatoare TV Natalia Morari, în timpul emisiunii Interpol, precum că i s-ar pregăti anumite provocări și că ar trebui să fie mai atentă la anumite lucruri.

După ce în luna ianuarie Morari anunța pe Facebook că i se pregătește un video în care aceasta ar fi protagonista unor scene fierbinți, acest subiect revine din nou în discuții. „Vă place Carla’s Dreams, piesa Eroina? Ați observat că eu vorbesc așa mai voalat, fiindcă faceți emisiuni foarte dure și luați-o ca pe un sfat prietenesc. Ați înțeles cred că ideea? Nu lăsați geanta undeva, iar când ieșiți din țară, verificați roata de rezervă. Sunt informații”, a avertizat-o Gofman pe Morari la sfârșitul interviului.

Jurnalista a declarat că a înțeles aluzia care i s-a făcut și știe că i se pregătesc anumite lucruri de către angajații unei instituții de stat, fără a anunța însă cine sunt aceste persoane.

„Eu acum am să mai deschis niște paranteze. Eu am mai primit asemenea mesaje în ultimele două săptămâni. Eu pot să le plac oamenilor, dar eu am surse peste tot, inclusiv în instituțiile statului, șefii cărora nu prea mă iubesc din motive obiective. Nu voi putea spune din ce instituție am primit un mesaj săptămâna trecută. Este vorba de o sursă de-a mea, care îmi trimitea și mai înainte informații, care se confirmau și erau foarte interesante”, a anunțat Morari.

Iată și mesajul propriu zis:

„Bună,

Ai grijă, am auzit pe la noi că nu vei finisa cu bine. Te rog ai grijă, iar la telefon pune o parolă pentru orice eventualitate. Asta am auzit din discuțiile șefilor, care sunt șocați de ultimele emisiuni. Cred că asta e problemă mai mare și cred că ar fi bine să nu te dai la provocări, care cu siguranță vor fi, că arde totul pe aici, iar liniștea falsă este. Te asigur, fă curat prin tot ce poate fi folosit împotriva ta. Să țineți minte, că anume ei au avut indicații să se ocupe de Dvs. Nu le place că a început să iasă totul și „cartinca” se strică. Ei acum vor încerca să vorbească și să mușamalizeze totul, dar vei fi atacată personal sau cum mai fac, prin rude apropiate. Îmi pare rău de sistemul din care fac parte, dar ei la sigur sunt șocați de aceste emisiuni și nu s-au așteptat la așa ceva”, se menționează în mesajul pe care Morari l-a dat citirii din telefon.

Totodată, jurnalista a declarat că știe numele persoanelor care se ocupă de cazul său. „Eu nu le voi da nume, dar aceste nume mie îmi sunt cunoscute și cândva voi vorbi cu ei personal. Mi-a mai scris omul să am grijă de exemplu de sala de forță în care eu merg, pentru că niciodată nu știu ce se va întâmpla cu hainele mele care sunt la etajul unu în timp ce eu fac sport la etajul doi. Eu cred că asta este foarte grav, când jurnaliștii care încearcă să-și facă treaba sunt amenințați de oamenii din sistem. Eu voi continua să vorbesc și voi face totul ca cetățean ca acești oameni să fie trași la răspundere odată și odată.”

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine