Vara aceasta poți vizita gratuit 12 orașe mari și importante din România

romaniagratis

România-i și Țara noastră: una prosperă și frumoasă. Pentru a vedea asta cu ochii voștri, aveți voi și colectivul de prieteni sau de colegi de muncă oportunitatea de a merge GRATUIT în România.

Din Banat până la celebrele mănăstiri din Bucovina, din Maramureș în Delta Dunării, de la mănăstirea lui Arsenie Boca până la cea mai mare clădire din Europa, toate îți sunt disponibile la un telefon distanță!

Se organizează tururi de 3 zile prin care se vizitează atracțiile turistice, orașele și oamenii României profunde. Se oferă gratuit tot turul, ghidaj, intrare la obiectivele turistice, cazare pentru două nopți în condiții de cămin studențesc (de regulă două sau patru persoane în cameră) și o masă pe zi, în fiecare din cele trei zile.

Transportul și-l asigură fiecare persoană pe cont propriu cu unica condiție ca să formeze un grup mai mare de 15 persoane și să țină permanent legătura cu organizatorii.

Pentru grupurile mai mici de 15 persoane, se oferă din partea organizatorilor deplasarea cu autocare speciale (toate 3 zilele costă în total între 300 și 850 de lei moldovenești, în funcție de destinația unde este cazarea).

#1. 18-20, 21-23, 23-25 , 25-27 iulie Cluj- Târgu Mureș -Târgu Neamț

#2. 22-24, 29-31 iulie Suceava -Putna – Botoșani – Iași

#3. 25-27 iulie Galați – Braila

#4. 1-3 august București – Sinaia – Brasov

Pentru a organiza o excursie din localitatea voastră în România, apelați la numărul de telefon 079992292 (Artenie), 079992298 (Mihaela)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine