Petrece cel mai constructiv week-end din iulie pe Insula Misterioasă din mijlocul râului Nistru

insulamisterioasa

În acest weekend (16-17 iulie 2016) te invităm să descoperi împreună cu o echipă de exploratori Secretele Insulei Misterioase – un team-building inedit inspirat din faimoasa carte a lui Jules Verne „Insula Misterioasă”.

În această escapadă de două zile departe de oraș și de civilizație, te vei cunoaște mai bine, vei descoperi resursele tale interne încă neexplorate, și că cu ajutorul co-aventurierilor, orice mister poate fi soluționat.

Evenimentul se va desfășura pe o insulă adevărată, în mijlocul râului Nistru. Organizatorii vor furniza participanților tot echipamentul necesar.

Biletul spre Insula Misterioasă costă 560 MDL (include transportul, alimentarea, aventurile, bărcile, echipamentul, corturile și sacii de dormit pentru toți exploratorii).

Cine se poate înscrie? Orice persoană activă cu vârsta cuprinsă între 20-40 ani

Formular de înregistrare: Insula misterioasă

Mai multe detalii despre eveniment pe Facebook:

Organizatori și traineri:

Cristian Ziliberberg –  Are o experiență de 10 ani de traininguri în leadership, management și dezvoltare organizațională. El are un master în psihologie organizațională și economică la Universitatea din București, și un master of science în Management and Organizations and Sociology la Kellogg School of Management, Northwestern University (SUA). De curînd a revenit în Moldova după o călătorie de 17 luni prin Asia de Sud și Sud-Est.

Petru Bondari – Antreprenor. Președinte JCI Moldova 2014. Participant și alumni a mai multor programe de leadership și dezvoltare organizațională. Experiență în organizarea activităților outdoor.

Nadia Bondari – Experiență în organizarea conferințelor de business, evenimentelor pentru antreprenori. Trainer acreditat Junior Chamber International.  VicePreședinte JCI Moldova 2014. Alumni Aspire Academy, Academia Ideilor, Leader Project Entrepreneurship Program.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine