Evenimente la care vă puteți distra marți, 12 iulie

YR8EV7NYYV

Încă o zi de vară ne apropie tot mai mult de vacanță. Indiferent dacă savurați sau încă nu vacanța, noi vă îndemnăm să vă energizați cu câteva evenimente potrivite pentru o zi de marți.

#1. Poduri de Dor cu poeta europeană Camelia Radulian și cantautorul Dan Pantiș

Începând cu ora 14:00, la Bilblioteca Municipală B. P. Hașdeu are loc lansarea cărții „OGLINZI”, de Camelia Radulian, din orașul Craiova, România, o personalitate complexă și spectaculoasă, membră a Uniunii Scriitorilor Europeni din Republica Moldova. Evenimentul cuprinde și lansarea CD-ului „OGLINZI”, pe versurile Cameliei Radulian, în cadrul unui recital de excepție al cantautorului Dan Pantiș, din Cluj, Romania, precum si invitati surpriză. Află detalii pe Facebook.

 

#2. Curs de Ikebana. Design floral

Asociația culturală Noua Acropolă Chișinău vă invită începând cu 12 iulie 2016, la Curs de IKEBANA. ARTA FLORALĂ. Cursul de va desfășura pe parcusul la trei săptămâni, cu regularitatea unei întâlniri pe săptămână, în fiecare marți (12 iulie, 19 iulie și 26 iulie), în intervalul orar 15:00-17:00. Detalii – pe Facebook.

 

#3. Game On!

La American Resource Center este ziua jocurilor de societate. Vino cu prietenii să-ți faci și mai mulți prieteni, să socializezi, și să ai parte de multă distracție. Evenimentul începe la ora 15:00. Vino la timp dacă vrei un loc în echipă. Vezi detalii pe Facebook.

 

#4. Play Board Games with Tim Schroeder

Dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul, atunci vino la American Language Center (str. Ion Creangă 16/2) pentru a învăța engleza conversațională jucându-te. Petreceți timpul într-un mod captivant și relaxant alături de Tim Schroeder, vorbitor nativ de limba engleză. Intrarea este gratis! Evenimentul începe la ora 18:00. Detalii – pe Facebook.

 

#5. Ultimate Frisbee practice with Flying Mamaligas

Flying Mamaligas te invită la un nou antrenament de frisbee. Evenimentul începe la ora 19:00 și are loc pe str. Studenților 2/2. Detalii afli pe Facebook.

 

#6. Degustare Wine Friendly

Pe 12 iulie 2016, la ora 19:00, te invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta localului Grill do Brasil. Degustarea va fi moderată de somelierul Ina Shangina. Evenimentul va avea loc în limba rusă. „Wine Friendly” revine într-o nouă ediție cu genericul „Wine – Live”. Campania este organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului său strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova și va avea loc în perioada iunie-iulie 2016. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#7. Cinema în aer liber: Noul Urbanism / New Urbanism

De la ora 10 seara, la Apartamentul deschis se va ecraniza documentarul „Noul Urbanism”. Acesta e un video realizat de artista Kelly Loudenberg care urmărește soluții creative și sustenabile pentru viața urbană, de la acoperișul fermelor pînă la piscinele Dumpster și case subterane de operă. Călătorind în jurul lumii, ea vizitează designerii și artiștii care aduc natura în mediul urban, găsind noi modalități de a trăi și explorînd moduri alternative de utilizare a spațiilor existente. Vezi detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine