Următorul pas – proiectul pentru absolvenții care vor să știe mai multe despre studiile din Moldova

pasyouth1

Tinerii din echipa PAS Youth lansează proiectul „Următorul pas” care include o serie de evenimente de orientare în carieră pentru viitorii studenți. Fiecare eveniment este consacrat unui domeniu profesional, iar joi 14 iulie la ora 16:00, în incinta Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative (str. Nicolae Testemițianu, sala 114), va avea loc prima ediție: „Află totul despre IT”.

Veaceslav Cunev
Veaceslav Cunev

Evenimentul  este destinat absolvenților ciclului liceal, elevilor dar și studenților care doresc să cunoască mai multe despre acest domeniu.

Invitat special, în calitate de speaker IT este președintele Asociației Naționale a Companiilor în domeniul TIC, Veaceslav CUNEV, care va oferi absolvenților informații despre ce reprezintă o facultate IT, care este programul universităților din țară, care sunt oportunitățile după absolvirea acestei facultăți și ce activitate pot desfășura studenții după finalizarea studiilor.

Evenimentul va consta dintr-o prezentare a domnului CUNEV, sesiunea de întrebări/răspunsuri și interacțiunea cu studenții actuali ai acestei facultăți.

Intrarea este liberă, este necesar doar de înregistrat aici. 

Scopul proiectului „Următorul PAS”  este de a informa absolvenții liceului privind facultățile și domeniile de studii existente. Considerăm că astfel, tinerii vor avea șanse mai mari să aleagă facultatea și specializarea corectă.  Cu cât ești mai informat, cu atât mai bine ești pregătit de viitor!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine