Primul mesaj a lui Ilan Shor după reținere: Mulțumesc și nu înțeleg

freeshorcollage
Foto:freeshor

Primarul Orașului Orhei, Ilan Shor a publicat astăzi pe pagina da de Faceboook, prin intermediul avocaților, un mesaj în care mulțumește consilierilor municipali pentru votul de încredere dat la 5 iulie curent.

Mesajul este scris în contextul solicitării făcute de Procuratura Anticorupție referitoare la suspendarea din funcția de primar al orașului Orhei pe Ilan Shor, citează UNIMEDIA.

„Mulțumesc Consiliului municipal Orhei pentru votul dat împotriva suspendării mele ca primar, este o prima victorie importantă împotriva unor abuzuri șocante. Nu înțeleg de ce vor să mă suspende din funcția de primar, asta e o condamare fără proces”, se menționează în postare.

Totodată acesta ține să mulțumească și orheienilor care, prin diferite manifestații, îl susțin.

„Mulțumesc cetățenilor care mă susțin, celor care au semnat petiția pentru eliberarea mea și celor care protestează împotriva abuzurilor la care sunt supus! Totodată mă voi adresa și la CEDO! Sunt sigur ca dreptatea va învinge și îmi voi dovedi nevinovăția. Voi lupta până la capăt pentru asta și pentru a reveni la muncă, să-mi continui proiectele importante pe care le am pentru cetățenii Orheiului”, scrie pe pagina de facebook a lui Ilan Shor.

Consiliul Orășenesc Orhei a decis ca Ilan Shor să rămână în funcția de primar al orașului Orhei, după ce Procuratura Anticorupție a solicitat suspendarea provizorie din funcția de primar a lui Ilan Shor, pe durata anchetei.

Ilan Shor a fost reținut pentru 30 de zile în custodia CNA. Reținerea acestuia a avut loc după ce a fost audiat suplimentar într-un nou dosar, fiind bănuit de evaziune fiscală și spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine