Recomandări de evenimente interesante pentru o zi de sâmbătă activă

event

Vară, weekend și vacanță – ce mai lipsește pentru o zi frumoasă petrecută alături de prieteni? Evenimente interesante la care să vă distrați împreună. Iată recomandările noastre.

#1. HACK.COR.RUP.TION


În perioada 8-10 iulie, la Generator HUB va avea loc HACK.COR.RUP.TION – evenimentul marca Garage48 care vine să creeze aplicații care ar putea ajuta la lupta împotriva corupției din Moldova. Garage48 și-a unit fortele cu CIVITTA Estonia, UNDP în parteneriat cu CNA , cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei au inițiat primul hackathon anti-corupție din Moldova. Pregătiți-vă pentru 48 de ore pline de distracție, codificare, proiectare și gândire pentru a aduce un impact valoros pentru societatea în care locuiți! Urmăriți evenimentul și pe Facebook. Detalii vedeți aici.

#2. Festivalul de mîncare vegetariană

Bucătăria vegetariană este formată din mii de felui de mîncăruri delicioase și sănătoase. Dorim să împărtășim cu voi această abundență de mîncăruri apetisante. Programul include degustare de mâncăruri vegetariene, ateliere de gătit vegetarian, cină delicioasă și, desigur, fermecătoarile discuții despre mîncarea vegetariană. Evenimentul are loc laArt Labyrinth, începând cu ora 12:00. Vedeți detalii pe Facebook.

#3. IA Mania

Veste bună pentru iubitorii de vară și stil autentic: Festivalul „IA MANIA”, organizat de asociația K Lumea, revine cu cea de-a patra ediție. Evenimentul se va desfășura la data de 9 iulie, în tradiționalul sat-gazdă – Holercani, raionul Dubăsari, situat la o distanță de aproximativ 50 km de Chișinău. Evenimentul începe la ora 14:00. Urmăriți noutățile pe pagina de Facebook. Aici aflați mai multe detalii despre eveniment.

#4. Cuconada Mireselor


Cuconada Mireselor a ajuns la a treia ediție! O ediție specială cu multe surprize și informație utilă în organizarea nunții! Așteptăm toate Miresele și Viitoarele Mirese la o ediție specială, unde veți beneficia de posibilitatea interacționării cu agenții economici, de a vedea în practică serviciile acestora, de a afla multe ponturi de organizare a marelui eveniment și de a petrece frumos și interactiv weekendul! Evenimentul are loc la Banquet Hall, începând cu ora 12:00. Vedeți mai multe detalii pe pagina de Facebook.

#5. Film la Patria: Me Before You

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine