La Chișinău va avea loc pentru prima dată un Mission Day pentru toți fanii jocului Ingress

ingress3
Foto:www.thedevilsbench.com

Sâmbătă, 9 iulie, pentru prima dată va avea loc Mission Day în Chișinău pentru jucătorii Ingress. La eveniment se așteaptă peste 300 de jucători din CSI și UE.

Programul evenimentului

10:00 – 11:00 – Întâlnirea la Monumentul lui Ion și Doina. Distribuirea hărților cu misiuni (Chişinău, Street A. Mateevici, 77)

11:00 – Fotografie de grup la Monumentul lui Ion și Doina (Chişinău, St. A. Mateevici, 77)

11:15 – 17:00 – Descoperirea Chișinăului prin misiuni

17:00 – 18:00 – Înregistrarea misiunilor completate la Old Bus Pub (st. Alexandru Cel Bun 83)

18:00 – 20:00 – Afterparty la Old Bus Pub (st. Alexandru Cel Bun 83)

ingress1

Ce e Ingress?

Ingress este un joc online, multiplayer masiv, cu realitate augmentată, creat de NianticLabs@Google, lansat pe dispozitive Android și iOS. Jocul a fost numit o mină de aur cu informații” pentru Google.

2 Facțiuni, Enlightened – Iluminații și Resistance – Rezistența.

Facțiunea Enlightened încearcă să ajute Formatorii să se infiltreze pe Pământ. Adepții cred că formatorii aduc o iluminare puternică, care va ridica omenirea.”

Facțiunea Resistance apăra Pământul de pătrunderea Formatorilor. Ei sunt priviți de unii ca fiind cu teamă de schimbare sau progres, dar Resistance este ferm în credința sa că aceasta este protejarea umanității.”

Un jucător folosind aplicația pentru mobil i se prezintă o hartă care reprezintă zona din apropiere.hartă are un fundal negru; străzile și clădirile sunt reprezentate în gri, dar nu și numele. Vizibile pe hartă sunt portaluri, materia exotică (XM), link-uri, și câmpuri de control.

Photo Credit: Ingress Moldova/ vk.com
Photo Credit: Ingress Moldova/ vk.com

Pentru a interacționa cu obiecte pe hartă, un jucător trebuie să fie fizic în apropiere de locația lor. Clientul mobil reprezintă jucătorul ca un triunghi mic, înconjurat de un cerc care reprezintă perimetrul în care interacțiunea este posibilă.

Scopul principal al jocului este ca să încurajeze participanții la călătorii îndelungate, cu cât mai mult jucătorul călătorește și petrece timpul în acest joc, cu atât mai repede acesta crește în nivel.

Mission Day reunește Agenții din ambele Facțiuni cu scopul de a explora orașe din întreaga lume. Cu toate acesta Agenții primesc medalii pentru participarea la eveniment și doze de adrenalină și euforie. Astfel sâmbătă 9 iulie, în Chișinău este organizat Mission Day, eveniment la care se așteaptă peste 300 de jucători din CSI și europa. Mai multe detalii vedeți pe Ingress.com

Photo Credit: Ingress Moldova/ vk.com
Photo Credit: Ingress Moldova/ vk.com

Text de Cristian Negara

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine