Iurie Leancă despre Vlad Filat: „Și în pușcărie rămâne obsedat de mine”

citate_leanca_just
Foto:Photo Credit: PPE.md

Ex-premier Iurie Leancă răspunde acuzațiilor fostului camarad de partid Vlad Filat după ce al doilea l-ar fi acuzat că a făcut declarații împotriva acestuia în octombrie 2015. Leancă susține că Filat nu se liniștește și chiar în pușcărie rămâne obsedat de acesta. Vedeți mai jos mesajul postat de Iurie Leancă.

„După atacul de ieri a lui Filat m-am gândit să procedez conducându-mă după zicala rusească: “лежачего не бьют”, dar văd că nu se liniștește și în pușcărie rămâne obsedat de mine.

Cred că pe omul ăsta nu-l ajută nimic, nu învață nimic din greșeli și de asta a ajuns unde a ajuns, din cel mai popular politician în ceea ce este acum. A distrus viețile și speranțele multor oameni, și-a distrus-o pe a lui, iar acum încearcă să se răzbune pentru situația tristă în care se află, prin metoda pe care a folosit-o și în politică, victimizare, lașitate și împroșcat cu noroi în toate direcțiile. Lecția Filat este una bună pentru toată clasa politică, să înțelegem cu toții unde duce aroganța și beția puterii”, a scris Leancă pe Facebook.

Mesajul lui Vlad Filat:

„Ziceam pe 15 octombrie 2015, ca ce mi se intampla mie nu ar trebui sa-i bucure, deoarece actiunile ilegale pe care le-au intreprins impotriva mea se vor intoarce ca un bumerang. Ce nu s-a realizat din ce am spus eu atunci? Imi aduc aminte privirea domnului Iurie Leanca, cel care a facut declaratii impotriva mea la el acasa, pe 14 octombrie, intr-o zi libera, noaptea, pe intuneric, ca in 1937. La fel si la cei, care santajati sau ademeniti de functii, au depus marturii false impotriva mea facand “un pact cu diavolul” crezand ca asa vor fi absolviti de responsabilitate”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine