Sunteți invitați la Picnicul Anului Toastmasters – „Everybody dans le casa mare”

toast1
Foto:Top Toastmasters Club (Chișinău)

E vară, razele solare încălzesc tot mai puternic, iar dorinţa de a ieşi în sânul naturii şi a savura momente de neuitat creşte împreună cu temperatura. În acest context apare întrebarea cât de des aveţi posibilitatea să ieşiţi la un picnic cu oameni dragi şi prieteni care vor face ziua de vară plină de amintiri care veţi vrea să le împărtăşiţi?

Deja al patrulea an consecutiv comunitatea Toastmasters crează o escapadă în unul dintre locurile cele mai frumoase ale capitalei unde toţi doritorii într-o atmosferă prietenoasă vor face parte dintr-o feerie a bunei dispoziţii, gustărilor alese, muzicii bune, jocurilor de team-building, cluburilor de discuţii şi a lumii Toastmasters transpuse în decor unic în stil CASA MARE.

Vara aceasta picnicul va fi organizat în stil naţional cu atmosferă de familie şi casă unde toţi participanţii se vor delecta cu activităţi pe placul fiecărui. Picnicul va fi creat pentru toţi iubitorii de odihnă activă alături de oameni veseli, plini de energie şi voie bună, pentru toţi cei care savurează fiecare clipă a vieţii, preţuiesc emoţiile pozitive şi ştiu cum să încarce cu energie nu doar pe sine, dar şi pe cei din jur.

Rezervaţi ziua de 10 iulie începând cu ora 10:00 pentru a vă alătura în parcul Râşcani la evenimentul: „Everybody dans le casa mare” Picnic. Detaliile despre picnic le găsiţi în descrierea evenimentului.

Anual picnicul atrage oameni frumoşi care ştiu deja ce este Toastmasters sau doritorii care doresc să se alăture comunităţii şi să devină prieteni ai acestora. Picnicul Toastmasters a devenit unul dintre cele mai populare evenimente organizate în fiecare vară care atrage peste 100 de oameni.

everybody

Toastmasters International este o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership.

Primul club Toastmasters a fost înființat în 1924 în Santa Ana, California, ajungând în prezent la peste 14.350 de cluburi localizate în 126 țări și cu peste 292.000 de membri. Din 1924, Toastmasters International a ajutat oameni din toate categoriile sociale să devină mai încrezători în faţa unui public. În 2011 Toastmasters International ajunge şi în Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine