Învață mai multe despre alegeri. Fii voluntar la Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral

13164292_995006333916602_7055064755065170335_n
Foto:CICDEC

Dacă ești interesat de procesul electoral sau pur și simplu ești un cetățean activ, Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) te invită să te implici în activitățile ce vor fi desfășurate în campania electorală pentru Alegerile Prezidențiale din 30 octombrie 2016.

  • Vrei să informezi comunitatea despre Alegerile Președintelui?
  • Vrei să cutreieri Republica Moldova în lung și în lat?
  • Vrei să mergi la vot dar și să motivezi câți mai mulți concetățeni să îți urmeze exemplul?
  • Vrei să participi la fortificarea democrației în Republica Moldova?

Alătură-te echipei CICDE ca voluntar și vei contribui la construirea unei țări de cetățeni informați.

CICDE te va primi în echipa sa dinamică și profesionistă, unde îți vei petrece timpul constructiv și vei fi implicat în procesul electoral într-un mod neutru spre beneficiul public. Voluntarii  selectați vor încheia un Contract de voluntariat și vor primi carnetul de voluntar.

Pentru a te înscrie:

Trimite un CV și o scrisoare de intenţie, în care să povestești de ce vrei să devii voluntar CICDE, pe  adresa de e-mail alina.frasineac@cicde.md până la data de 31 iulie inclusiv. A doua etapă va fi cea a interviurilor, unde vor fi invitate persoanele selectate în baza CV-ului și a scrisorii de intenţie expediate.

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) a fost constituit pe lângă Comisia Electorală Centrală (CEC) în scopul instruirii şi calificării funcţionarilor electorali. Din data de 15 aprilie 2016 Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) este acreditat de către Comisia de Certificare a Instituțiilor  Gazdă a Activităților de Voluntariat cu statutul de  Instituție Gazdă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine