A fost lansată o campanie de strângere de fonduri pentru tânăra decedată în SUA

12670247_1467657209.3333

Zilele trecute, Anastasia Ciolpan, o tânără studentă originară din Republica Moldova plecată în Statele Unite printr-un program Work and Travel, a fost lovită de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă într-un orășel american. Pentru ajutorarea familiei tinerei, a fost lansată o campanie de strângere de fonduri.

„Anastasia a fost al doilea copil în familia ei, care a murit într-un accident de mașină. Ea era o tânără veselă, iubitoare, un lider înnăscut și o angajată excepțională la „The blue crab” vara aceasta. Ea le va lipsi mult tuturor celor care au cunoscut-o. Familia ei a decis să-i doneze organele prin intermediul Gift of Life”, se spune în mesajul postat pe pagina colectării de fonduri deschisă pe GoFundMe.

Donațiile vor fi direcționate către familia Anastasiei. Peste 2 600 de dolari au fost strânși deja, din suma de 10 000 de dolari setată ca obiectiv.

Incidentul ar fi avut loc pe 29 iunie, iar tânăra a fost internată imediat în spital în stare critică. Anastasia Ciolpan a murit peste câteva zile, la 1 iulie, din cauza rănilor pe care le-a suferit.

Potrivit poliției locale, șoferul SUV-ului a lovit-o pe tânără din spate și a continuat să conducă automobilul. Acesta nici măcar nu ar fi încetinit. Ulterior, șoferul mașinii, în vârstă de 23 de ani, a fost identificat, iar incidentul este în curs de investigare.

Poliția a declarat că Anastasia nu purta o cască de protecție și nu avea asupra sa haină reflectorizantă, bicileta însă avea reflectorizante.

Tânăra era studentă în anul II la Universitatea de Stat din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine