(grafic) Recensământ 2014: Până astăzi, au fost procesate 37% din numărul total de chestionare

re_71441300

Biroul Naţional de Statistică (BNS) informează despre situaţia privind prelucrarea datelor Recensămîntului Populaţiei şi al Locuinţelor din anul 2014 (RPL), la data de 5 iulie, dată până la care au fost procesate circa 37% din numărul total de chestionare.

Au fost introduse şi codificate 1.528.718 chestionare (toate tipurile de chestionare pentru gospodărie și persoană), sau 36,9% din numărul total de chestionare. Situaţia privind derularea procesului de prelucrare a datelor RPL în dinamică, raportată la o anumită perioada de referință este prezentată în Figura 1. Procesul de prelucrare a datelor a fost finalizat pentru municipiile Chișinău şi Bălți, raioanele Leova, Ungheni, Ocnița, Hîncești și Cantemir. Introducerea datelor pentru celelalte raioane este în plină derulare.

RPL_05_iulie_2016

În perioada 22 iunie – 5 iulie curent, cu suportul expertului internaţional dnul Anwar Ahmed Farhan, BNS a continuat activităţile de elaborare a regulilor de editare şi validare a datelor procesate cu referire la anumite subiecte din chestionarul pentru persoană (relația de rudenie cu prima persoană, vîrsta, sexul, starea civilă).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine