(foto, video) Dika Cheptine a fost desemnată câștigătoarea „Voice of Journalism 2016”

1.1

În acest weekend a fost organizată a doua ediția a concursului muzical „Voice fo Journalism”, în cadrul căruia 13 jurnaliști au cântat LIVE. În acest an trofeul a ajuns la bloggerița Dika Cheptine, care a interpretat o piesă din repertoriul interpretei Adele. Câștigătoare a obținut o vacanță în Burgaria pentru 7 zile oferită de agenția de turism.

„Experiența de la Voice of Journalism a fost neașteptat de spectaculoasă, organizarea și eforturile Victoriei Ungureanu au fost vădit observate de toți. Nu am mai cântat vreodată în fața unui public atât de numeros, de obicei sunt câțiva prieteni la karaoke sau clienta de pe scaunul de la make-up. Adele e una din interpretele mele de suflet, de asta îmi plac aproape toate piesele ei. Skyfall e, într-adevăr, una dintre piesele cele mai dificile, trebuie să îmbraci și o anumită atitudine. Am fost foarte fericită să aflu că sunt alegerea numărul 1 a juriului și le mulțumesc mult”, a declarat câștigătoarea trofeului „Voice of Journalism 2016”, Dika Cheptine.

 

 

Jurnalista Maria-Mihaela Frimu de la Radio Moldova Tineret s-a clasat pe locul 2 și a obținut o cazare pentru 2 nopți la un hotel de 4 stele din Iași, precum și posibilitatea de a crea un site personal.

Locul 3 a fost obținut de către reporterul politic de la Moldova 1, Cristina Gavrilenco. Ceilalți participanți s-au ales cu premii din partea partenerilor evenimentului. La eveniment au fost prezenți colegii de breaslă, prietenii și familia, iar cei care nu au avut invitație la eveniment, au putut urmări concertul live pe site-ul privesc.eu.

Participanții din acest an m-au impresionat și o spun cu multă admirație pentru ei. Au avut o prezență scenică deosebită, voce bine antrenată și atitudine de interpreți. Cred că la un moment dat, unii dintre ei ar putea să își schimbe meseria. O să mă bucur dacă după acest proiect vor urca mai des pe scenă și cu mai multă încredere”, a spus organizatoarea evenimentului, Victoria Ungureanu.

În acest an show-ul nu a fost doar unul muzical. Show baletul ”Black & White” a susținut participanții cu o cofegrafie inedită. Menționăm că în acest an a fost a doua ediție a concursului „Voice of Journalism. Evenimentul a fost organizat de site-ul Everyday Journalism și Everyday Events & Projects.

2

3

4

6

7

8

9

11

12

13

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine