Zis și făcut. Dumitru Alaiba s-a plimbat pe str. Albișoara în costum de scafandru în scopuri caritabile

scafandru
Foto:Dumitru Alaiba

La început de iunie, Dumitru Alaiba într-un text pe profilul personal de Facebook a promis că dacă prietenii săi vor dona și se strâng banii suficienți pentru campania Bike Tour de la Hospice Angelus, atunci se va plimba pe str. Albișoara în costum de scafandru.

Azi, 3 iulie, Dumitru și-a strâns prietenii în costume de baie și au pornit la plimbare. De asemenea, acesta și-ar fi dorit ca str. Albișoara să se inunde după ploaia de la amiază pentru a putea chiar folosi costumul.

Vedeți aici promisiunea lui Dumitru.

După plimbarea de azi, Dumitru le mulțumește tuturor pentru donații și îndeamnă persoanele să continue să ajute interesant cei care cu adevărat au nevoie.

Photo Credit: Dinu Castraveț
Photo Credit: Dinu Castraveț
Photo Credit: Polina Panainte
Photo Credit: Polina Ceastuhina
Sophia Bellmann
Photo Credit: Sophia Bellmann
Photo Credit: Sophia Bellmann
Photo Credit: Sophia Bellmann
Photo Credit: Octavian Cazac
Photo Credit: Octavian Cazac

Campania Bike Tour este primul tur pe bicicletă pentru un scop caritabil. Este o provocare extraordinară pentru amatorii de ciclism, care vor trebui să pedaleze de la HOSPICE Angelus Moldova (Chişinău) până la HOSPICE Casa Speranţei (Bucureşti) parcurgând un total de 563 de km. Mai mult decât o provocare, participarea la această competiţie va asigura că fiecare kilometru parcurs va aduce alinare copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv sau avansat şi cu un pronostic limitat de viaţă.

Din campania de pe Guvern24, s-au strâns 91% din suma necesară, adică 9.116 euro din 10.000.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine