Evenimente de vară la care să te distrezi în seara zilei de duminică, 3 iulie

psicina1
Foto:Instagram/ steph.galang

Vă dorim un început de luna iulie frumos, și cu ocazia primului week-end vă propunem următoarea listă de eveniment. Aveți grijă, distrați-vă și hidratați-vă!

#1. Concert Zdob și Zdub la Festivalul Berii 2016

La festivalul Berii se va bea bere bună, în moduri cât mai originale, prin intermediul concursurilor organizate de către partenerii acestui eveniment.

Cele mai distractive momente vor fi savurate la competiţiile „Halbe la viteză”, care vor aduce multă voie bună și premii pe măsură. Festivalul Berii va fi și un parc al distracției pentru toate vârstele și gusturile. Pe lângă aceasta, pentru iubitorii de senzații tari, vor fi organizate competiții extremale.

Jocurile Beer pong și Beer Pong Table Set vor da culoare atmosferei relaxante de la Vatra.  Gătite în văzul lumii cârnații, peștele și fripturile vor aștepta alineate cumpărătorii. Detalii pe #diez. 

#2. La film pe bicicletă

filme21

One World Strășeni și Clubul Cicliștilor din Strășeni organizează evenimentul La film pe bicicletă. La ora 16:00, în Piața Consiliului Raional, la Strășeni.

#3. Prezentările ideilor de la Media Hackathonul „Puterea a cincea”

În perioada 1 – 3 iulie 2016, Centrul pentru Jurnalism Independent și Deutsche Welle Akademie desfășoară cea de-a doua ediție a Hackathon-ului – Puterea a cincea. De această dată, organizatorii își propun să încurajeze dezvoltarea unor idei de proiecte și aplicații, care să promoveze educația mediatică. Astfel la ora 17:00, la Generator Hub va avea loc prezentarea ideilor finale, mai multe detalii aici. 

#4. Meciul Franța – Islanda

La ora 22:00, la Erudit Club, vom vedea dacă Islanda va rămâne surpriza Euro 2016.

#5. LEGENDA LUI TARZAN 3D

Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine