Buiucani: Un recidivist deosebit de periculos a încercat să violeze o tânără de 24 de ani

Рисунок119

Un recidivist deosebit de periculos, în vârstă de 52 ani, anterior condamnat pentru diferite infracțiuni grave, a fost reținut de către forțele de ordine pentru că ar fi încercat să întrețină forțat raport sexual cu o tânără în vârstă de 24 ani.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 24 iunie curent, în sectorul Buiucani, când victima a fost urmărită până la uşa apartamentului, fiind bruscată şi agresată fizic de către acesta, a intrat cu forţa în locuință. Ulterior victima a fost supusă unor acțiuni violente cu caracter sexual, fără să aibă loc contactul sexual, mai apoi a fost deposedată de inelul de pe deget de către individ, fugind de la locul crimei.

Imediat a fost alertată Poliţia prin intermediul serviciului 902, fiind demarate acţiuni speciale de investigaţii pentru a localiza şi reţine făptaşul. Totodată victima a declarat poliţiştilor semnalmentele exacte ale lui, care au ajutat la identificare şi reţinere. El a fost capturat la câteva ore de la incident, fiind reținut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Actualmente el este cercetat penal pentru săvârşirea infacţiunilor de jaf şi acţiuni violente cu caracter sexual. Conform legislaţiei penale în vigoare, individul riscă închisoare pe un termen de la 3 ani până la 5 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine