Evenimente de weekend la care să mergi sâmbătă, 25 iunie

9CEG73GLTC

Te-ai gândit ce faci sâmbătă? E vară afară și în suflet, motiv pentru care, mai mult ca niciodată, te îndemnăm să descoperi orașul prin evenimente deosebite la început de weekend.

#1. Makers Moldova Meetup #4

Te invităm să te aliniezi mişcării Makers şi să proiectezi acea schiţă care demult timp te tentează să acţionezi. Comunitatea Makers e mereu pregătită să-ţi ofere ajutorul şi instrumentele necesare pentru a-ți duce ideea ta până la produs. Vino la cea de-a #4-a întâlnire Makers pentru a cunoaşte persoane care îți sunt asemenea ție – mereu pregătiţi pentru schimbări şi inovaţii.  Dacă te regăseşti printre ingineri, programatori, designeri, arhitecţi, artiști, medici sau oricine pasionat de tehnologie şi creaţie, te invităm sâmbătă, 25 iunie la ora: 12:00, la Atelier 99, la o ceașcă de ceai sau cafea. Mai multe detalii – vezi aici.

 

#2. SQS – Marea Finală

SQS este un concurs de artă și oratorie care promovează libertatea de exprimare, libertatea de gîndire și umanismul. Evenimentul permite oratorilor amatori și profesioniști să-și învingă temerile, să-și transmită mesajele și să-și dezvăluie viziunile. Sâmbătă, de la ora 15:00 are loc Marea finală. Vezi detalii aici.

 

#3. Art for children

Tucano Coffee Kenya invită toți copiii la un master-class: Pictăm cu palmele! Scopul este  ca fiecare copil să învețe un mod simplu și distractiv de a desena, totodată dezvoltând coordonarea, imaginația și gândirea creativă.
Și, de asemenea, fiecare participant va primi un milkshake delicios și răcoritor, cadou. Evenimentul începe la ora 15:00. Află detalii pe pagina de Facebook.

 

#4. UITe Mafia Club : XCV (Military Edition)

Mafia este un joc social prin intermediul căruia îți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Jucăm după reguli profesioniste, dar ne orientăm la persoanele care nu au mai jucat sau au o experiență limitată. Dacă ești interesat vino la Retro Cinema de la ora 17:00. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#5. Pe scurt despre alimentația pe timp de vară

E vară și canicula joacă feste metabolismului nostru. Care ar fi o dietă potrivită pentru perioada fierbinte a anului, cum pot influența alimentele alese greșit și care sunt cele mai potrivite gustări de vară afli sâmbătă, 25 iunie, ora 17:30 la Tucano Coffee Brasil. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#6. Fashion Design by UTM

Toți cei, pasionați de Fashion și obsedați de Creativitate, sunt invitați sâmbătă 25 iunie, ora 17:00, la ZIPhouse,
pentru a viziona DEFILEUL COLECȚIILOR VESTIMENTARE de licență ale studenților specialității DESIGN VESTIMENTAR de la Universitatea Tehnică a Moldovei! Vă promitem și o „dialectizare” estetică pe contul Expoziției lucrărilor de licență ale studenților de la specialitate Arte Decorative, UTM! Intrare liberă. Detalii aici.

 

#7. Proiecția filmului HOME

Simți că ai nevoie de puțină relaxare, sau ți s-a făcut dor de ieșirile cu prietenii, de discuții interesante și de oameni noi? Atunci, vino la o altfel de cinema cu o echipă de tineri ecologiști. Hai să vizionăm împreună filmul ecologic HOME- un film realizat de Yann Arthus-Bertrand, care prezintă modul în care omenirea, în decurs de câteva decenii, a afectat grav echilibrul vieţii pe Pământ. Biletul de intrare costă 25 de lei, iar dacă vei îmbrăca ceva verde, atunci ai reducere de 5 lei. Evenimentul are la Tipografia 5 la ora 18:00. Vezi detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine