Women Feteasca Dă-i – ziua când toate femeile pot degusta cele mai bune vinuri albe Feteasca

wmfet1

Ce faci în această joi, 23 iunie, la ora 19.00? Carpe Diem, Wine Shop & Bar te invită la un eveniment inedit, o degustare de Fetească Albă și Regală.

„Am decis să lăsăm cele mai frumoase femei din lumea vinului să își prezinte produsul, așa cum ele știu mai bine. Te așteaptă o seară în compania gazdei, Nata Luca (Carpe Diem, Wine Shop & Bar),Cristina Frolov (Castel Mimi), Ludmila Gogu(Chateau Vartely Wine. Culture and Leisure Resort), Lena Davidescu (Vinaria din Vale), Dulgher Lilia (Gitana Winery 1953)” spun organizatorii evenimentului.

Prețul evenimentului: 199 de lei. Dacă vii în rochie albă doar 99 de lei. Dacă vii în rochie albă + coroniță 0 lei.
Grăbiți-vă sunt disponibile 25 de bilete. Pentru rezervări – 022-844-846 sau 079978818

wmfet2

Reducere de 15% la toată gama de Feteasca Albă și Regală de la Carpe Diem

„Vinul este ca o relație de dragoste, cere pasiune, atenție, grijă. Din această atitudine la Carpe Diem, Wine Shop & Bar s-au născut cele mai bune vinuri, pentru că punem suflet în munca și în vinul nostru. Să vă mărturisim un secret, avem o dragoste aparte pentru soiurile autohtone, cu orice ocazie promovăm și încurajăm producerea și consumul de vin din soiurile noastre moldovenești. Și dacă tot vara își intră în drepturi, noi vă propunem o promoție răcoritoare: doar pe 23 iunie, Carpe Diem vă oferă -15% la toată gama de Feteasca Albă și Regală, de la toți producătorii disponibili în vinoteca noastră” mai adaugă organizatorii.

Mai multe detalii vedeți pe pagina Carpe Diem.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine