Studenții și tinerii profesioniști pot participa într-un program de vară la Dubrovnik, Croația

IMG_CB0985-9F8B5A-28EC37-DB4273-3B23C3-08EDFC
Foto:salusexpress.hr

Studenții și tinerii profesioniști din întreaga lume care cunosc bine limba engleză pot participa în perioada 5 – 14 august la o școală de vară la Dubrovnik, Croația.

Global Bioethics Initiative în parteneriat cu Universitatea de Medicină din Zagreb invită studenții și tinerii profesioniști din întreaga lume să ia parte la DIBSS – Școala internațională de vară în Bioetică din Dubrovnik.

Cine poate participa?

Participanții nu trebuie să aibă un background educațional în bioetică, dar ar trebui să fie interesați de tema propusă în program. Sunt încurajați să vină:

#studenții;
# absolvenții;
# tinerii profesioniști.

Costuri

Taxa de participare este 200 de euro și aceasta include: pauzele de cafea, prânzuri, transportare locală, cina de deschidere și cea de închidere. Cu toate acestea, puteți candida pentru o bursă completă, parțială (75 %) sau parțială (50%).

Cum te înregistrezi? Ai nevoie de:

# Linkul de înregistrare;
# Un CV;
# Scrisoare de motivare;
# Scrisoare de recomandare;
# Opțional: un articol publicat.

Participanții care candidează pentru bursă trebuie să includă și o scrisoare de motivare a necesității bursei (300-500 de cuvinte).

Aceste documente ar trebui trimise ca atașamente directorului proiectului Dr. Tea Vukušić Rukavina prin email la adresa: tvukusic@snz.hr. Pentru mai multă informație accesați site-ul oficial. Termenul limită este 24 iunie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine