(video) La doar 20 de ani s-a apucat să vândă droguri. Acum riscă ani de pușcărie

91997111-700×352

În cadrul unor acţiuni speciale de investigaţii desfăşurate de către forțele de ordine, la domiciliul unui tânăr în vârstă de 20 ani, au fost depistate şi ridicate substanţe narcotice de origine vegetală, împachetate şi pregătite pentru vânzări. Tânărul a recunoscut poliţiştilor că intenţiona să le pună în circulaţie ilegală, cu scopul de a obţine profit.

El a fost monitorizat şi documentat de către ofiţerii de investigaţii timp de câteva săptămâni, în vederea acumulării probelor şi informaţiilor necesare ce demonstrează complicitatea lui în traficul ilegal de droguri. Totodată cercetările continuă, pentru a stabili originea şi provenienţa drogurilor, precum şi alte persoane implicate în acest caz. Deoarece poliţiştii nu exclud faptul că, bănuitul ar mai avea complici care îl ajutau la comercializarea drogurilor pe teritoriul capitalei.

Respectiv a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru circulaţia ilegală a subtsanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari, care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine