Valar Morghulis: Penultimul episod promite să conțină punctul culminant al sezonului

collage 2
Foto:parade.com

Serialul Game of Thrones se apropie de sfârșit. Au mai rămas două episoade, iar ca de obicei, regizorii pentru episodul 9 al fiecărui sezon pregătesc ceva special.

Punctul culminant mereu este plasat în episodul 9, ca în episodul 10 să avem deznodământul.

Astfel:

Sezonul 1: Executarea lui Ned Stark
Sezonul 2: Lupta din Blackwater și explodarea flotei lui Stanis Baratheon cu focul sălbatic
Sezonul 3: Nunta Roșie, în care a fost omorâtă armata Stark
Sezonul 4: Asedierea Zidului și a Castelului Negru de către popoarele sălbatice
Sezonul 5: Masacrul din Meereen organizat de Fiii Harpiei
Sezonul 6: Lupta Bastarzilor: Jon Snow și Ramsey Snow (Bolton)

Există propabilitatea că în acest episod vom vedea doar scenele din luptă, exact cum a fost cu asediul Zidului din sezonul 4.

Pentru că au rămas doar trei zile pentru a participa la concursul Valar Morghulis, iată top 3 presonaje, ale căror moarte este prezisă de fanii Game of Thrones.

Locul 1: Lancel Lannister

Photo Credit: www.makinggameofthrones.com
Photo Credit: www.makinggameofthrones.com

Acesta se afla pe muchie de cuțit în episodul precedent, intrând în conflict cu vara sa, Cercei Lannister. Aceasta din urmă ține minte cine a trădat-o.

Locul 2: Ramsay Bolton

Photo Credit: www.dailydot.com
Photo Credit: www.dailydot.com

Lupta bastarzilor urmează în episodul 9. Unul din bastarzi se pare că va muri. Nu prea cred fanii că Jon Snow va muri din nou, chiar dacă oastea sa e mai mică, slabă și dezorganizată.

Locul 3: High Sparrow

Photo Credit: www.fanpop.com
Photo Credit: www.fanpop.com

Simplu, dar deștept, care chiar și în Margaery Tyrell observă lipsa pocăinței veridice. Cercei Lannsiter a aflat un zvon, care a fost confirmat de către „păsărelele” noului maistru. Nu cumva este despre depozitele focului sălbatic în subsolurile capitalei?

Despre concursul Valar Morghulis:

Am creat o listă de 110 personaje vii, iar participanții la concurs sunt invitați să selecteze nu eroii care vor ei să moară, ci pe cei care consideră ei că vor muri pe parcursul sezonului 6.

Fiece utilizator va alege 10 personaje despre care crede că au cele mai mari șanse să moară. Selectarea personajelor va fi posiblă până pe 19 iunie 2016 ora 21.00. Persoana care ghicește cele mai multe personaje care mor oficial va câștiga un voucher Foodhouse.md în valoare de 1.000 de lei.

Mai multe detalii vedeți în regulamentul concursului.

Deseori mor cei care ne plac mult, așa cum a fost cu Ned Stark, Robb și Catelyn Stark, Ygritte, Oberyn Martell sau Jon Snow.

Este mult probabil că acest concurs va crea o disonanță cognitivă participanților, care pe de o parte nu vor dori să moară anumiți eroi, dar pe de altă parte se vor bucura de moartea lor, ce le va oferi șanse pentru câștig.

După ce vă autentificați prin Facebook, puteți alege personajele aici: Valar Morghulis 2016.

În sezonul 5 (difuzat în 2015) au murit cel puțin 15 eroi importanți. Sezonul 6 se presupune că va fi plin de decesuri, deoarece tema lui va fi răzbunarea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine