Legume cu „surprize” pentru un deținut. Un tânăr a încercat să camufleze marijuana în ceapă și cartofi

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Foto:penitenciar.gov.md

Un tânăr de 33 de ani a încercat să transmită un colet cu legume plin cu „surprize” unui deținut din Penitenciarul numărul 11 din Bălți. Acesta a camuflat marijuana în ceapă și în cartofi și a încercat să le transmită prietenului său, comunică Departamentul Instituțiilor Penitenciare printr-un comunicat de presă.

Ieri, 16 iunie 2016, angajații serviciilor de securitate ale instituției de detenție din Bălţi au înregistrat o tentativă de transmitere a substanţelor interzise în detenţie. Astfel, în jurul orei 16:00 în timpul verificării minuţioase a unui colet cu produse alimentare, printre care se afla şi o pungă cu ceapă şi cartofi, oamenii legii au depistat masă vegetală uscată de culoare verde cu miros specific de marijuana.

Cazul a fost documentat, materialele acumulate fiind transmise Inspectoratului de Poliţie Bălţi, pentru efectuarea acţiunilor ce se impun.

Menționăm că în instituția de detenție serviciul de securitate efectuează sistematic acţiuni de percheziţie și de asigurare a pazei, securităţii şi supravegherii în instituţiile de detenţie din ţară, factor care contribuie la diminuarea fenomenului infracţional în mediul penitenciar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine