Eveniment sportiv pentru tineri! La Chișinău se va juca în premieră Floorball

e5eb4c53-1b04-4258-832d-3a906197933e

În perioada 22-25 iunie, pe teritoriul terenurilor sportive din cadrul liceelor „Ion Creangă” și „George Călinescu” din Capitală se va desfășura evenimentul social-sportiv dedicat modului activ de viață „SonRise”.

SonRise  este un proiect destinat tuturor categoriilor de vârste, de la mic la mare, întrucât fiecare își va găsi o activitate pe plac aici.

Pe parcursul desfășurării evenimentului, vor avea loc competiții sportive de fotbal, volei, basket, tenis de masă și frisbee, fitness și aerobică în aer liber. Tot aici va exista și „o zonă a puterii”, unde participanții își vor putea pune la încercare abilitățile sportive. Copiii vor avea și ei parte de un program special de activități.

Înregistrarea echipelor participante va fi posibilă atât online, cât și în ziua evenimentului.

Deasemenea, SonRise își propune în această ediție, să prezinte în premieră pentru Republica Moldova, un nou tip de sport – Floorball, care va putea fi încercat de către toți doritorii. Floorball este un tip de hockey care se joacă pe podea cu câte 5 jucători și un portar în fiecare echipă. Sportul a apărut inițial în Suedia în anii ’60.

Scopul principal al proiectului SonRise este de a inspira, motiva și crea o atmosferă favorabilă socializării, în care participanții vor putea comunica și face noi prieteni, astfel educând valori spirituale și morale în rândurile tinerilor din Chișinău.

Urmăriți evenimentul și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine