A fost prezentat un telefon pe Android. Are 6 Gb RAM și promite să nu mai aibă laguri

akrales_160608_1089_A_0190.0
Foto:TheVerge.com

Compania chineză One Plus, notorie pentru producerea telefoanelor cu specificații de Top la prețuri relativ scăzute, a prezentat noul său vârf de linie – smartphone-ul One Plus 3.

Experții în domeniu spun că acest smartphone nu este deloc unul riscant. Acesta nu are ecran curbat, precum SAMSUNG Galaxy S7 Edge, nu are module care oferă utilitate adițională telefoanelor precum LG G5 sau noile Motorola Moto Z, ci vine într-o carcasă deja clasică, ce împrumută calitățile reprezentative de la liderii pe piață.

Telefonul întruchipează totul la ce utilizatorii se așteaptă de la un dispozitiv pe Android:
Design premium, procesor rapid, specificații revoluționare, camera foto impresionantă și tehnologia „Quick Charge”.

Într-un interviu pentru TheVerge, co-fondatorul companiei, Carl Pei, spune că ei aveau o anumită responsabilitate pentru utilizatorii produselor marca One Plus și doreau să surprindă plăcut fanii mărcii. Din această cauză, telefonul poate fi cumpărat direct de pe site, uitând de toate rândurile virtuale din trecut, când doritorii trebuiau să se înregistreze pe site, să aștepte o anumită perioadă, ca mai apoi să aibă la dispoziție 24 de ore pentru a face comanda.

Telefonul are un ecran cu diagonala de 5,5″, full HD, cameră de 16 MegaPixeli și 64 Gb memorie internă, fără posibilitatea de a o extinde. El poate fi achiziționat la prețul de 399 de euro, de pe site-ul companiei. Ținem să vă reamintim că produsele ale căror valoare depășește 300 de euro, la vamă se supun impozitării.

Conform TheVerge, dezavantajele telefonului sunt:
#. Lipsa protecției de apă
#. Ecranul Full HD, care nu este destul de detaliat pentru Realitatea Virtuală
#. Memoria internă de 64Gb care nu poate fi extinsă

 

photo credit: theverge.com
photo credit: theverge.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine