Participă în cadrul unui proiect și ai oportunitatea de a învăța engleza conversațională cu traineri internaționali

enable
Foto:AIESESC Chișinău

AIESEC Chișinău anunță deschiderea înregistrărilor în cadrul celei de-a treia ediții a proiectului ENable pentru toți doritorii de a învăța limba engleză conversațională, într-un curs de 4 săptămâni, care va fi facilitat de către mai mulți tineri internaționali și care va începe la data de 27 iunie.

În secolul în care lucrurile evoluează atât de rapid, iar granițele par să devină transparente, mai ales din cauza spațiilor virtuale de comunicare, cunoașterea limbii engleze nu mai este un capriciu, ci devine o necesitate. Importanța cunoașterii limbii engleze devine una majoră, întrucât este cunoscută, cel puțin la nivel de bază, de aproape o treime din populația globului.

Proiectul ENable este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani. Durata acestuia este de 4 săptămâni, timp în care participanții își vor putea perfecționa limba engleză la nivel conversational, prin intermediul unor discuții facilitate de către tineri internaționali din țări precum: Turcia, Marea Britanie, Egipt, China etc.

Motivele pentru care ar trebui să devii participant al acestui proiect sunt următoarele:
# Vei avea ocazia să-ți perfecționezi engleza conversațională și să obții un vocabular mai bogat;
# Vei interacționa cu tineri internaționali și vei avea ocazia să trăiești într-un mediu multicultural, chiar aici, la noi acasă;
# Vei cunoaște mai multe despre cultura altor țări etc.
# Îți vei dezvolta abilitățile de public speaking;
# Networking cu alți tineri dornici de a se dezvolta;
# Utilizarea eficientă a timpului liber.
Dacă dorești să-ți perfecționezi nivelul de comunicare în limba engleză, să obții mai multă încredere în propriile forțe, dar și să interacționezi cu tineri din toate colțurile lumii, te îndemnăm să te înregistrezi la cursul de patru săptămâni de engleză conversațională.
Formularul de aplicare îl poți găsi aici.

Taxa de participare constituie 400 de lei iar data-limită pentru înregistrare este 24 iunie, ora 23:59.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe pagina de Facebook a organizației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine