Topul celor mai bune aplicații pentru pasionații de fotbal pentru Android și iPhone

Arsenal-v-Hull-City
Foto:i2.mirror.co.uk

În timpul Campionatului European la Fotbal, marea majoritate a iubitorilor acestui sport au o adevărată sărbătoare. În toiul febrei legate de goluri marcate și puncte câștigate de echipele naționale, noi vă propunem o listă a aplicațiilor care pot scurta vremea în transportul public, în sala de așteptare sau în timpul pauzei dintre reprize.

#1. Flick Kick Football Legends

Un joc ce oferă un stil vizual unic, ce reproduce cele mai reprezentative stiluri vestimentale și tunsori. El constă din planificarea și poziționarea jucătorilor pentru a marca gol. Jocul poate fi descărcat gratuit atât pentru Android, cât și pentru IOS.

#2. Score! World Goals

Scopul jocului constă în reproducerea golurilor notorii, din diferite meciuri, de la diferite campionate. Aplicația este remarcată pentru acuratețea și atenția la detalii. Aceasta poate fi descărcată gratuit atât pentru Android, cât și pentru IOS.

 

sursa: i.ytimg.com

#3. Soccer Stars

Un mix dintre Air Hockey, Fotbal, Pentanque și Biliard, aplicația este un time-killer veritabil. Scopul utilizatorilor este simplu: de a nu primi gol și de a împinge mingea în poarta oponentului. O singură partidă poate dura până la un minut, în dependență de strategia aleasă. Aplicația poate fi descărcată gratuit pentru Android, cât și pentru IOS.

 

sursa: youtube.com

#4. Kickerinho World

Toți iubitorii de fotbal au încercat la un moment dat să jongleze cu balonul. În această aplicație, oricine poate bate recordurile, aflându-se în oficiu, în pauză sau provocând prietenii. Interfața jocului este una intuitivă și plăcută. Aplicația poate fi descărcată gratuit atât pentru Android, cât și pentru IOS.

 

sursa: tabascointeractive.com

#5. Soccer Rally (2)

Un joc care satisface atât amatorii de fotbal, cât și cei de jocuri cu automobile, întrucât scopul acestui joc este de a împinge balonul în poarta oponentă cu ajutorul unui automobil. Gameplay-ul poate fi o provocare pentru începători, însă după ce a fost acumulată experiența necesară, utilizatorul este tentat de a mai improviza. Aplicația poate fi descărcată gratuit atât pentru Android, cât și pentru IOS.

#6. Ronaldo Kick ‘n’ Run

Un joc simplu și satisfăcător pentru fanii superstarului portughez. Combină un runner clasic pentru dispozitivele mobile, cu lumea fotbalului. Aplicația poate fi descărcată gratuit atât pentru Android, cât și pentru IOS.

#7. UpperCup Football

Cea mai amuzantă aplicație din acest top, jucătorul având posibilitatea de a o personaliza și de a juca în diferite locații. Sugerăm să nu o percepeți ca pe un simulator, ci să vă distrați în timpul în care atingeți provocările din timpul jocului. Aplicația poate fi descărcată gratuit atât pentru Android, cât și pentru IOS.

 

***

Ținem să remarcăm faptul că în top nu au fost incluse simulatoare în stilul lor clasic, ci mai degrabă aplicații care nu necesită mult timp investit.
Sursa Topului: Droider.Ru

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine