Vara aceasta călătorește în Muntenegru și află cum să ai un stil de viață sănătos la o școală de vară

Kotor-Montenegro_cs
Foto:lonelyplanet.com

În perioada 30 iulie – 5 august 2016 tinerii aventuroși în căutare de experiențe frumoase pot participa la o școală de vară la Prcanj, Muntenegru. Participanții vor fi instruiți aici despre cum să aibă un stil de viață sănătos.

Școala de vară „Active and healthy this summer” invită tinerii  să  ia parte la cel mai activ program de vară pentru tineri bazat pe cursuri despre nutriție corectă și practicarea sportului.

Participanții vor avea ocazia să participe la diverse activități în fiecare zi: yoga, zumba, waterpolo, football, volleyball. Profesorii sunt atleți și nutriționiști. Școala va combina aceste activități și cu un program intercultural de cunoaștere și schimb de experiență. Tot aici participanții vor descoperi orașul Kotor, ale cărui monumente culturale sunt protejate de UNESCO.

Cine poate participa

Toți tinerii aventuroși dornici de a petrece o vară activă într-un mod sănătos.

Costuri

Taxa de participare la școală este 180 de euro și include: cazare, alimentație. Participanții vor trebuie să achite aparte călătoria internațională. Taxa va fi plătită în două rate: una până pe 15 iulie, și a doua la sosire în Muntenegru.

Cum te înregistrezi

Descarcă aici formularulcompletează-l și trimite-l la adresa: kontakt@mladiinfo.me până pe 10 iulie 2016.

Vezi apelul oficial pentru mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine