(foto) Simți că atingi paradisul! Șapte plaje cu nisip alb și apă cristalină din Europa

13398630_996152647148251_425739629_n

Dacă vrei o vacanță exotică, nu trebuie să mergi în Caraibe, paradisul este mai aproape de tine decât crezi. Îți prezentăm șapte plaje cu nisip alb și apa cristalina din Europa, în care să evadezi în această vară, scrie Wall-Street.ro.

Plaja Tropea

Photo Credit: parkoasi.it
Photo Credit: parkoasi.it

Plaja Tropea, cu nisipul sau alb și apa cristalină, se află în orașul Tropea din Calabria, Italia. Tropea este aproape de Catania, Sicilia, orașul vostru de aterizare, așa că o vacanță în care să vizitați cele doua destinații nu poate fi decât o decizie bună, mai ales că Tropea este considerată una dintre cele mai bune plaje din Europa.

 

Cala Mariolu

escursioni-barca-sardegna-01
Photo Credit: mareogliastra.com

Cala Mariolu se află în Sardinia și este una dintre plajele cu deschidere la cele mai limpezi ape din Italia. În partea stângă și dreapta plajei Cala Mariolu se află stânci acoperite cu arbuști.

 

Playa de Ses Illetes

Photo Credit: cestovani.idnes.cz
Photo Credit: cestovani.idnes.cz

Playa de Ses Illetes se afla în Formenterra, Spania, la câțiva kilometri de Ibiza, unde se poate ajunge cu vaporașul. Turiștii se pot bucura de o priveliște incredibilă cu iaht-uri, apa albastră și nisip alb și fin. De altfel, insula Formentera este un paradis încă necunoscut multor turiști.

 

Plaja Elafonissi

bucurestifm.ro
bucurestifm.ro

Elafonissi nu are nevoie de nicio descriere, decât că paradisul ar fi invidios de acest peisaj din insula grecească Creta. Pur și simplu, mergi și convinge-te că este ața. Cum ajungi? Foarte simplu, cu avionul pana în Chania, Creta. De aici, mai ai o oră și jumătate de mers cu mașina.

 

Plaja Traigh Mhor

Photo Credit: visitscotland.com
Photo Credit: visitscotland.com

Obișnuiți cu plaje de la Marea Mediterană, uităm că și țările din nordul Europei au plaje deosebite. Una dintre ele este plaja Traigh Mhor din insula Barra din Scoția, o plajă cu nisip alb și apă cristalină. Insula Barra se afla în nord-vestul Scoției, unde poți ajunge cu un zbor din Edinburgh.

 

Cala Macarelleta

Photo Credit: menorca-tourism.net
Photo Credit: menorca-tourism.net

Cala Macarelleta este o plajă în Menorca, una dintre Insulele Baleare din Marea Mediterană, Spania. Să alegi Cala Macarelleta înseamnă să te asiguri că-ți petreci concediul înconjurat de natura. În crăpături și caverne se ascund sepii și morene, iar pe fundul nisipos al marii se pot vedea calcani și numeroase alte specii de vietăți marine.

 

Plaja Rabbit

rabbit-beach-lampedusa
Photo Credit: supercoolbeaches.com

Rabbit Beach sau Plaja Iepurelui, situata în Lampedusa, Italia este o destinație exotică de vis, cunoscută pentru apa cristalină, nisipul alb și liniștea cu care te învăluie. Inițial nepopulată, și-a atras numele de la câțiva iepuri care au fost văzuți prin regiune.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine