Părerea Cristinei Guțu despre căsătoriile între persoane cu diferență mare de vârstă și nunta Xeniei Deli

cristinagutu
Foto:VIP Magazin

Cristina Guțu, producătoarea mai multor emisiuni de succes din Moldova, s-a arătat iritată de faptul că se comentează atât de mult pe marginea căsătoriei modelului basarabean Xenia Deli cu un bărbat mai în vârstă ca ea.

„Despre nunta Xeniei Deli!‪#накипело‬ (eu am vrut să scriu și despre cea a lui Chirtoacă, dar a trecut momentul).

Poate pentru cineva e greu să înțeleagă, dar DA, o femeie poate să se mărite cu cine vrea ea.

Nimeni nu dă garanția unei căsnicii reușite, niciodată. Ar fi ciudat să credem că așa garanții există în cazul Xeniei și al lui „cum acolo îl cheamă”. Nici măcar ei nu se amăgesc că vor îmbătrâni împreună.

Dar totuși…

Să o iertați că ea nu se mărită cu vreun muncitor de rând sau funcționar public, sau oricare băiat bun de pe la Basarabeasca, sau din alt raion. Să o iertați că femeia are deja bagajul ei de relații și experiențe și vrea fix ceea ce vrea.

Și clar că pe nimeni nu interesează că ea a ales să trăiască bine 3/5 ani cu un bărbat de 62 de ani (care apropo arată mai bine decât alții la 40), dacă după părerea unora ea putea trăi „ca lumea” cu unul de vârsta ei. Și chiar nu interesează pe nimeni că în celălalt caz ea putea fi nefericită. Până la urmă nici măcar nu e vorba de fericire. Femeile simt perfect ce vor.

Să admitem că ea a vrut un bărbat (relativ) bogat alături, atunci asta e doar decizia ei. În plus, e firesc pentru ea să fie așa.

Nu îi justific alegerea, eu tot cred că se putea de găsit un bărbat cu aceiași bani, dar cu vreo 20 de ani mai tânăr. Însă se vede că el îi dă fetei ceea ce vrea ea ACUM.

Din propria experiență pot spune că nu diferența de vârstă face o relație imposibilă, ci diferența de viziuni. Simplu! Și atâta timp cât fata asta știe ce vrea de la el (și invers) atunci această relație e posibilă. Asta nici măcar nu are nimic cu dragostea.

P.S.: Și să mă scuzați dragi moraliști… But nobody gives a f*ck on your comments, inclusiv Xenia. Просто, дайте людям жить спокойно. Și mai bine vorbiți despre primar”, spune Cristina Guțu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine