Investitor și antreprenor din Silicon Valley vine să-și împărtășească experiența sa de business

Photo-57

La sfârșit de luna iunie, Dreamups va organiza ce-al de-al doilea eveniment de networking Startup Grind în Chișinău. De data aceasta, cel care va inspira antreprenorii, tinerii start-uperi, inovatorii și fondatorii de companii, va fi Brian Flynn, investitor și antreprenor în serie.

Brian va împărtăși cu antreprenorii entuziaști experiența sa și lecțiile învățate de-a lungul perioadei în care și-a creat propriile companii. Participă la eveniment și beneficiază de o oportunitate unică de a învăța de la cei mai buni antreprenori, de a interacționa, de a cunoaște alți membri ai comunității și de a obține succes în domeniul de business.

Cine este speakerul?

brian_flynnBrian este un investitor privat și un antreprenor în serie care a fondat următoarele companii: AdMovate (vândută – Yahoo!), IMsecure (vândută – Checkpoint), Pixoart Design (vândută – 51.com), Ultris (vândută – Saba), Fotolog (Vândută –  Hi-media), Qpod (vândută – Groupon) și altele independente – Resevad, Wheelhouse, Mixbook, Meltwater, Pinkoi, Chairish, TheRealReal Japan.

Anterior, Brian Flynn a fost coordonatorul departamentului Dezvoltare Corporativă la Macromedia, unde a coordonat investițiile, achizițiile și a facilitat vânzarea Macromedia, companiei Adobe cu 3.9 miliarde dolari. De asemenea, acesta a fost bancher de investiții la Morgan Stanley&Co și la Robert Stephens unde a încheiat mai mult de 40 fuziuni, achiziții și finanțări. Brian deține diploma MBA de la Harvard Business School.

Ce include agenda?

6.00 PM Networking și mâncare gustoasă. Veți lua cina împreună cu cei mai interesanți membri ai comunității de start-upuri.

7.00 PM Fireside Chat. Aici nu mai este nimic de adăugat, veți interacționa cu un antreprenor în serie și investitor din Silicon Valley.

8.00 PM Networking. După un dialog cu Brian Flynn care promite să vă inspire, veți avea încă o șansă pentru și mai multă interacțiune. Țineți minte, vă veți face noi prieteni, nu o listă de contacte.

Mai multe detalii despre eveniment?

Evenimentul se va desfășura pe data de 30 iunie, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1, ora 18.00. Puteți să procurați bilete urmând acest link. Prețul biletelor variază de la 10 la 20 euro, în dependență de perioadă în care îl veți achiziționa.

Facebook Cover - Brian Flynn

Startup Grind Chisinau este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai al anului curent. Startup Grind Chisinau este susținut de către Dreamups Innovation Campus. La nivel internațional Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări.

Aceasta dezvoltă ecosistemele de start-upuri din 70 de țări ale lumii prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs. Startup Grind este o comunitate fondată în Silicon Valley care a găzduit peste 2 000 de firside chaturi de la momentul fondării acesteia, în anul 2010.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine