Coke Live 2016 – cel mai așteptat eveniment al acestei primăveri

coke1
Foto:Coke Live

Coke Live-Music & Foodfest a fost cu siguranță un eveniment așteptat cu sufletul la gură de noi toți. Aceasta ne-au demonstrat-o participanții la eveniment, sâmbătă, când nici ploaia nici noroiul nu i-a împiedicat să umple parcul Dendrariu de energie și voie bună.

Deja la ora 16:00, parcul era plin de entuziaștii curioși, veniți cu familia și cei mici să savureze din cel mai grandios picnic muzical. Părinții au putut să-și mai tragă sufletul, în timp ce picii s-au distrat pe cinste pe teritoriul vast, special amenajat cu diferite jocuri și activități pentru toate vârstele. Valentin Uzun și băieții de la Tharmis au mai dezmorțit atmosfera răcoroasă de ploaie, cu niște piese fierbinți pe ritmuri balcanice și au scos lumea la dans.

Mâncare delicioasă pe tot teritorul evenimentului și multă multă înghețată bună, în fiecare zonă de distracție. Odată intrat în ”cercul vicios” al celor mai bune restaurante din Moldova, selectate de partenerii noștri de la „Просто & Вкусно”, era greu să te abții să nu guști din toate deliciile culinare, strânse de prin toate colțurile lumii. De la pizza la mămăligă, de la steak-uri, după cele mai bune tradiții americane, la patiserie franceză, toate aceste bucate au picat tronc la inima gurmanzilor, dar și a simplilor iubitori de mâncare gătită bine.

Aproape de finalul evenimentului, la concertul Carla’s Dreams, adevărații fani ne-au demonstrat că în pofida ploii, se poate de distrat pe cinste chiar și în noroi. Mult așteptatul interpret a cântat și încântat publicul înnebunit de piesele de pe noul album lansat chiar în cadrul Coke Live 2016. Atunci când pe scenă cântă interpretul adorat, ce mai contează timpul de afară? Invitații au cântat piesele în cor și au sărit în sus, sub ritmurile bine cunoscute ale celui mai în trend cântăreț.

Un nou eveniment Coke Live reușit, care a lăsat în amintirea tuturor momente de neuitat. Coca-Cola și NRG Events reușesc să ne surprindă de fiecare dată cu evenimente bine organizate și excepțional executate. Ne rămâne doar să numărăm zilele până la următorul Coke live!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine