(foto, video) Pe „Insula Îndrăgostiților”! Iată unde își va juca nunta Xenia Deli și iubitul său milionar

8

Cele mai frumoase apusuri de soare din lume, vederi spectaculoase peste Marea Egee, soare garantat și oameni primitori – de asta va avea parte modelul basarabean Xenia Deli care urmează să se căsătorească în această săptămână pe insula Santorini. Petrecerea de nuntă urmează să aibă loc pe 4 iunie, în satul Pyrgos, la fabrica de vin «Santo Winery», care are o priveliște uluitoare spre vulcan și apusul de soare.

Potrivit site-urilor de nuntă, pentru o ceremonie intimă nu există un loc mai bun pentru a sărbători, «Santo Winery» având una dintre cele mai frumoase vederi din Santorini. Localul se află pe cel mai înalt punct din Pyrgos și este unul dintre cele mai populare locuri de nuntă.

Aici, ceremoniile au loc afară, cu vedere spre calderă, mare și apusul soarelui, iar la cerere se pot servi vin și gustări. Totodată, cuplurile se pot căsători pe una dintre terase sau pe plajă, la una dintre podgoriile de pe insulă sau chiar pe vapor. Tarifele pentru: 2-10 pers. – 250 Euro/ora; 11-30 pers. – 320 Euro/ora; 31-50 pers. – 375 Euro/ora.

Se vehiculează că nunta va costa circa un milion de euro, iar cuplul a invitat la eveniment aproximativ 150 de persoane. Acestea deja au și camere rezervate în cele mai bune hoteluri din Vedema, Grace, Mystique, cel din urmă aflându-se în lista celor mai frumoase 20 de hoteluri din Europa.

 

1

10

8

7

6

5

4

3

2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine