(video) Ultimul Sunet 2016: Mesajul lui Pavel Filip pentru elevi și profesori

filip1
Foto:Pavel Filip PC: www.romaniatv.ne

În cadrul ședinței Guvernului din 31 mai 2016, prim-ministrul Pavel Filip a transmis un mesaj elevilor și profesorilor reamintind că educația e una din pilonii pe care se ține un stat.

„Astăzi în școlile din Moldova a răsunat ultimul sunet înainte de vacanța copiilor de vară. Vreau să aduc pe această cale felicitări copiilor și mulțumiri profesorilor din toată țara pentru munca lor. Eu cred cu tărie că educația este un element foarte important întru modernizarea Republicii Moldova, de fapt așa și este. Alături de supremația legii și infrastructura care trebuie să fie dezvoltată, educația este al treilea ingredient fără de care nu poate avea loc dezvoltarea unui stat, atât mai mult când vorbim de Moldova și ne orientăm pe parcursul nostru european” menționează Pavel Filip.

Cu începere de la min: 00:39.

În mesajul său acesta a readus în discuție taberele pentru tineri: „Noi am mai discutat asupra regulamentului de acordare a biletelor pentru odihna copiilor că nu a mai fost modificat de multă vreme. De aceea ar fi bine să revizuiți toate aceste acte normative și să veniți cu un regulament unic care să cuprindă toate mecanismele clare de calculare a costului, de acordare a facilităților și de informare a publicului, precum și un concept inovativ de organizare a odihnei de vară” spune Filip într-o adresare către Ministerul Educației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine