Recomandări de evenimente pentru ultima zi de mai din 2016

V9ZJ5ZJXVQ

Ultima zi de mai rămâne a fi imprevizibilă. Nu știm dacă va fi soare sau ploaie, dar știm că în oraș putem merge la evenimente interesante ce ne pot face ziua mai frumoasă. Iată recomandările noastre.

#1. Conversation Club with April and Matt: Part 2 of „Refining English”

Dacă vrei să scapi de greșelile pe care de obicei le faci când vorbești limba engleză, atunci vino la Conversation Club cu April și Matt. Evenimentul este organizat de American Language Center la sediul lor de pe str. Ion Creangă 16/2 și are loc de la ora 16:30. Detalii vezi pe Facebook.

 

#2. Spectacol „Fata fără zestre”

La teatrul Dramatic Rus de Stat ,,A.P.Cehov” se prezintă spectacolul „Fata fără zestre” în cadrul Bienalei Teatrului Eugene Ionesco: BITEI-2016. Pentru program și alte detalii accesați pagina de Facebook.

 

#3. Seminar psiho-filosofic dedicat tuturor căutătorilor

La Biblioteca Națională a Moldovei se dă start unui seminar psiho-filosofic dedicat tuturor căutătorilor. Mai multe părți din acesta se vor desfășura până pe 9 iunie 2016. Evenimentul începe la ora 18:00. Intrarea este liberă. Pentru detalii accesați pagina de Facebook.

 

#4. English over beers with Julia

Dacă vreodată ți-ai dorit să vii într-un bar și să socializezi în limba engleză, acum ai oportunitatea în cadrul unui eveniment special. De la 18:30 ești așteptat la Smokehouse pentru a găsi masa celor care urmăresc același scop ca și tine. Vezi detalii aici.

 

#5. Let’s talk business

Ai ocazia să-l cunoști pe Patrick Nordstjaerne, un danez stabilit la București, care este fondatorul Sibus România. El va împărtăși experiența sa de a fi antreprenor în România. Evenimentul are loc la Generator Hub, începând cu ora 19:00. Află detalii aici.

 

#6. Smoking Area Unknown

Asociația Obștească „Fumătorii Responsabili” organizează un flash-mob pentru a atrage atenția în mod repetat autorităților Republicii Moldova asupra situației apărut în urma unor inadvertențe și neclarități din noile prevederi ale legii ”Antitutun”, care urmează să intre în vigoare la 31 mai. Locul de întâlnire: restaurantul Eli Pili. Ora: 18:30. Detalii vezi pe Facebook.

 

#7. Prezumția

Spectacolul ,,Prezumţia” a fost preconceput ca o piesă-experiment de Brandau – scriind un text despre un actor pe care îl cunoaşte. Cu toate acestea, personajul Manuel Harder, s-a dovedit a fi o figură metaforică. Este o piesă despre un bărbat care îşi părăseşte, dintr-odată, familia. El dispare ca să reapară pe scenă, o piesă despre artă, suprarealistă, amuzantă şi…răscolitoare. Poți urmări spectacolul la Teatrul Eugen Ionesco, începând cu ora 20:00. Află detalii aici.

 

#8. Cinema în Aer Liber: Spațiu Metropolitz

De la 21:00, la Apartamentul Deschis se ecranizează „SPAȚIU METROPOLITZ”. Acest film face parte din seria de filme documentare „Orașul ca un loc al imaginarului”. Filmul este în limba italiană cu subtitrare în limba engleză. Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine