(video) Doi tineri, specializați în furturi de oficii, prinși de polițiști. Erau interesați doar în portofele cu bani

21-700×352

Doi tineri specializați în furturi din oficii au fost reținuți de forțele de ordine, după ce au jefuit două birouri din Chișinău, unul din sectorul Centru și al doilea din sectorul Râșcani.

În primul caz, un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din raionul Soroca, a fost reţinut de către forțele de ordine din Chișinău, pentru că ar fi pătruns în oficiul unei firme, din strada București, de unde a sustras o geanta cu bani în sumă de 2.900 lei, precum şi alte bunuri materiale. În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit că individul a luat doar portmoneul cu bani, iar geanta a aruncat-o în ograda firmei, după ce au examinat secvenţele video de la o cameră de supraveghere instalată în curte.

Un alt hoţ de oficii a fost reţinut de către angajaţii IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, în vârstă de 31 ani, domiciliat în capitală. Individul de asemenea a intrat în oficiu din sectorul Râşcani al capitalei, de unde a furat un portmoneu cu bani. În ambele cazuri au fost initiate dosare penale pentrufurt, iar făptaşii sunt reţinuţi în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 6.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

Totodată ofiţerii de investigaţii deţin probe suficiente ce ar demonstra complicitatea lor în mai multe cazuri similare înregistrate pe teritoriul capitalei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine