(foto) CNTM are casă nouă: Cum arată incubatorul pentru organizațiile de tineret

cntm1
Foto:CNTM

Consiliul Național al Tineretului din Moldova și-a inaugurat oficial noul sediul și primul Incubator pentru organizațiile de tineret CNTM. Noua casă se află pe strada Petru Rareș, 18.

CNTM este structura reprezentativă a 46 de organizații de tineret, care are misiunea de a promova interesele tinerilor din Moldova, de a contribui la dezvoltarea structurilor asociative de tineret prin intermediul mai multor activități. Inaugurarea acestui spațiu este un pas important prin care CNTM va putea oferi spațiul și resursele necesare ca organizațiile și grupurile de inițiativă pentru tineret să se poată întâlni, desfășura activități.

De-a lungul celor 17 ani de activitate, CNTM a contribuit, prin diverse acțiuni și proiecte, la consolidarea sectorului de tineret, la crearea noilor oportunități destinate tinerilor. Crearea acestui incubator pentru organizațiile de tineret, oferă o mulțime de posibilități pentru tineri, organizații și grupuri de initiative, care dispun sau nu de sediu, doresc să organizeze evenimente, ședințe, să utilizeze sediul drept centru media, etc. Oficiul, pe lângă toate comoditățile pe care le are, acesta va servi drept sursă de networking și crearea de noi proiecte și parteneriate, necesare fiecăruia

Primele fotografii de la incubatorul pentru tineret le vedeți mai jos.

cntm2
Photo Credit: CNTM
cntm3
Photo Credit: CNTM
cntm4
Photo Credit: CNTM
cntm1
Photo Credit: CNTM
cntm5
Photo Credit: CNTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine