(video) Campania socială Fără frică: „ Dacă nu voi avea această frică aș lupta până la capăt”

1
Foto:colaj foto diez.md

Fiecare om are anumite frici, temeri, care îl împiedică să-şi depăşească condiţia, să devină cea mai bună versiune a sa, să se dezvolte, să renunţe la ceva ce nu-i aduce împlinire pentru ceva incert, dar care poate fi şansa vieţii sale. Eliberarea de frică ne face mai puternici. Atât timp cât ne lăsăm dominaţi de fricile noastre, suntem mai inhibaţi, mai răi, mai intoleranţi, iar acest lucru nu ne permite să fim liberi.

Fricile sunt unele din elementele ce unesc comunitatea LGBT cu restul societăţii. Fricile sunt similare la toţi, diferă cauzele.

Campania socială „Fără frică” este organizată de Centrul de Informaţii GENDERDOC-M.

Scopul campaniei este de a stabili un dialog între comunitatea LGBT şi restul societăţii; de a creşte numărul persoanelor care susţin activ comunitatea LGBT şi ca rezultat, sporirea nivelului de respect şi de acceptare a persoanelor LGBT; de a schimba accentul în comunicarea despre persoanele LGBT, de la aspectele legate de sexualitate, la cele legate de umanism şi drepturile omului.

Reportaje realizate în cadrul campaniei #Fără frică. Pentru mai multe informaţii vizitaţi Pagina de Facebook a campaniei Fără Frică.

Taguri: #Fără frică
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine