Mihai Ghimpu este convins că Dorin Chirtoacă îşi va duce până la capăt mandatul de primar

img
Foto:pl.md

Dorin Chrtoacă îşi va duce până la capăt mandatul de primar şi nu va ceda presiunilor să demisioneze. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N4”, transmite IPN.

„Niciun primar nu a făcut atât de mult pentru Chişinău cât a făcut Dorin Chirtoacă. Oamenii sunt obişnuiţi să critice şi vor ca totul să fie gata peste noapte. Dorin a mişcat astfel lucrurile că încă timp de mulţi ani acţiunile lui vor produce efecte”, a spus Ghimpu.
Preşedintele PL susţine că nu există şanse ca primarul de Chişinău să fie demis de către Consiliul municipal. „Pentru a-l demite pe primar sunt necesare 34 de voturi. Lor nu le ajunge un vot. Consilierul din partea PDM nu va vota pentru demisia primarului”, a declarat Ghimpu.

Mihai Ghimpu şi-a exprimat regretul că Dorin Chirtoacă nu poate candida la prezidenţiale din cauza censului de vârstă şi a comunicat că PL a discutat despre mai multe candidaturi pentru funcţia de şef al statului, printre care candidatura sa şi cea a lui Anatol Şalaru.

Mihai Ghimpu s-a declarat mulţumit de activitatea Guvernului Filip. „Cred că în doi ani lucrurile se vor schimba”. Întrebat ce crede despre afirmaţia că statul este capturat de oligarhi, Mihai Ghimpu a răspuns că el nu este oligarh, iar Vladimir Plahotniuc nu are nicio funcţie în stat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine