Una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume se lansează la Chișinău

startupgrind
Foto:DreamUps

Startup Grind este una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume, este o comunitate independentă, care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări.

Startup Grind se lansează la Chișinău. Vino și cunoaște-l pe Marcos Polanco

Seria de evenimente Startup Grind care sunt organizate sub umbrela uneia dintre cele mai mari comunități de antreprenori, fondatori și start-upuri din lume, vor fi lansate în premieră și la Chișinău. Lansarea va fi marcată prin organizarea primului eveniment lunar cu unul dintre cei mai experimentați ingineri software din Silicon Valley, Marcos Polanco. Evenimentul va conecta într-un singur loc fondatorii de companii, inventatorii, tinerii start-uperi, antreprenorii, dar și alți entuziaști.

Cine este Marcos Polanco?

Photo Credit: www.latinobuilt.com
Photo Credit: www.latinobuilt.com

Marcos Polanco este un inginer software care și-a făcut studiile la Stantford, el a inventat și a brevetat o mașină de algoritimi de învățare, a fondat un start-up social de căutare pe care mai târziu l-a vândut. Fiind parte a tot ceea ce înseamnă servicii publice în Puerto Rico, acesta a catalizat investiții în valoare de 110 milioane $ de la firme precum Microsoft, Lockheed Martin și Honeuwell Aerospace.

Ce include agenda?

6.00 PM Networking și mâncare gustoasă. Veți lua cina de miercuri împreună cu cei mai faini membri ai comunității de start-upuri si antreprenoriat.

7.00 PM Fireside Chat. Aici nu mai este nimic de adăugat, veți interacționa cu unul dintre cei mai experimentați ingineri software din Silicon Valley.

8.00 PM Networking. După un dialog cu Marcos Polanco care promite să vă inspire, veți avea încă o șansă pentru și mai multă interacțiune. Țineți minte vă veți face noi prieteni, nu o listă de contacte.

Mai multe detalii despre eveniment

Primul eveniment se va desfășura pe data de 25 mai, în incinta Dreamups, str. Uzinelor 1, ora 18.00. Puteți să procurați bilete aici. Prețul biletelor variază de la 10 la 20 euro, în dependență de perioadă în care îl veți cumpăra.

Startup Grind este una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume, este o comunitate independentă, care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări. Aceasta dezvoltă ecosistemele de start-upuri în 70 de țări ale lumii prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Pietrele de temelie a comunității Startup Grind sunt evenimentele lunare organizate cu fondatori locali, inovatori, educatori și investitori care împărtășesc experiența lor, dar și lecțiile învățate de-a lungul perioadei în care și-au creat companiile proprii. Startup Grind este o comunitate fondată în Silicon Valley care a găzduit peste 2 000 de firside chaturi de la momentul fondării acesteia, în anul 2010. Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine