(video) Băieţii de la Carla’s Dreams au lansat un nou videoclip. Cum sună melodia „Unde”

13237839_771130142988211_3993990024346519586_n

După ce acum două săptămâni au susținut un concert la Arenele Romane din București, au lansat hitul „Acele” și videoclipul piesei „Sună-mă”, alături de Antonia, Carla’s Dreams lansează astăzi un nou single. Piesa se numește „Unde” și vine împreună cu un videoclip. Videoclipul a fost filmat în regia lui Roman Burlaca, cel care a regizat „Te rog”, „Sub pielea mea / eroina”, „Aripile”, „Acele”.

Piesa este produsă de Alex Cotoi şi Carla’s Dreams, versurile fiind scrise de moldovenii de la Carla’s Dreams, tot ei fiind şi cei care s-au ocupat de partea muzicală, alături de compozitorul/chitaristul român Alexandru Cotoi.

Videoclipul a fost realizat timp de două săptămâni în Republica Moldova, iar solistul proiectului Carla’s Dreams nu s-a filmat în acesta, el fiind prezent simbolic, când într-o secvență unul din copii își pune gluga și ochelarii, acesta fiind un simbol ce reprezintă Carla’s. „Ca mesaj ne-am dorit să rămânem pe zona de sentimente și emoții. Filmările au avut loc strict în Republica Moldova, pentru că ne-am dorit să fim cât mai autentici. Ca de fiecare dată, am reușit să alegem tipajele care aveau să se încadreze exact în istoria, pe care ne-am propus să o realizăm”, ne-au spus cei din proiect.

Eroul principal al videoclipului este interpretat de Sergiu Ene, iar accentul cel mai important al produsului lansat de proiectul muzical este pus pe familie. Oriunde ai merge, mereu tinzi să te întorci acasă, pentru că acolo ești așteptat de oamenii dragi.

Ca și hitul „Acele”, piesa „Unde” va fi inclusă pe următorul album al artiştilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine