Devino candidatul GRETA al Moldovei la Strasbourg. Participă la concursul de selectare

2
Foto:gamification.co

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunţă lansarea concursului de selectare a candidaţilor în vederea suplinirii poziţiei de membru al Grupului de Experţi privind Lupta împotriva traficului de fiinţe umane (GRETA) GRETA și invită toți doritorii să aplice pentru acest post.

Mandatul celor 13 din cei 15 membri actuali ai GRETA expiră pe data de 31 decembrie 2016. Prin urmare, 43 ţări părţi la Convenţia Consiliului Europei privind lupta împotriva traficului de fiinţe umane, inclusiv Republica Moldova, au fost invitate să nominalizeze candidaţi pentru alegerile care vor avea loc la Strasbourg, la data de 4 noiembrie 2016.

Criteriile de participare la concurs, etapele şi modul de organizare şi desfăşurare a selecţiei sunt incluse în Regulamentul naţional şi Rezoluţia Comitetului de Miniştri al Consiliului Europei CM/Res(2013)28, care pot fi accesate la această adresă.

Dosarul de depunere al candidatului trebuie să conțină:

1. CV-ul în una din limbile oficiale ale CoE (limba engleză sau franceză) conform modelului anexat la Rezoluţia Comitetului de Miniştri al Consiliului Europei CM/Res(2013)28;
2. Copia actului de identitate.

Data limită de depunere a dosarelor de participare la MAEIE este 17 iunie 2016.Dosarele incomplete sau depuse după expirarea datei-limită nu vor fi acceptate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine