Anabolizante pregătite spre decolare. Un tânăr a vrut să zboare cu acestea la Veneția

1

Polițiștii de frontieră în comun cu colaboratorii vamali au depistat circa 160 de fiole de anabolizante, în bagajul de cală al unui tânăr, de 29 de ani. Cazul a fost consemnat în seara zilei de ieri, 17 mai, pe sensul de ieșire din R.Moldova, la Aeroportul Internațional Chișinău.

În cadrul controlului de frontieră, efectuat asupra pasagerilor şi bagajului cursei aeriene Chişinău-Veneţia, echipa mixtă de control a redirecţionat mai mulți pasageri, pe coridorul roşu de traversare, pentru verificări suplimentare.

Urmare a scanării cu aparatul de raze X-ray şi prelevării imaginilor, au apărut suspiciuni rezonabile, asupra bagajului unui bărbat în vîrstă de 29 ani, cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească .

În rezultatul controlului fizic au fost depistate, printre lucrurile personale, 18 cutii cu fiole de anabolizante, camuflate în vederea transportării ilicite peste frontiera de stat, prin eludarea controlului vamal.

În aceste condiţii, pentru fapta comisă, tânărul, s-a ales cu o amendă de 3000 de lei, conform prevederilor art. 287 alin.10 al Codului Contravenţional al R.Moldova.

După finisarea proceselor de documentare şi confiscare a anabolizantelor contravenientul şi-a continuat cursa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine