I/O Extended 2016 Chișinău pentru cei care vor să știe ultimele noutăți de la Google

google11
Foto:www.eventbrite.com

La data de 18 mai, persoanele care vor să fie la curent cu cele mai recente noutăţi şi ultimele produsele prezentate de Google, sunt invitate să participe la I/O Extended 2016 Chișinău şi să se alăture astfel celor 500 de comunități locale care vor urmări live keynote speechul lui Sundar Pichai, Google CEO.

I/O Extended 2016 Chișinău se va desfăşura cu începere de la ora 18.00, intrarea este gratuită, doritorii fiind rugaţi să completeze formularul de participare aici. Live streamingul va fi precedat de o sesiune de discuţii cu speakeri din comunitatea IT locală. Pentru detalii urmăriți pagina evenimentului aici.

Google I/O este un eveniment anual găzduit de gigantul IT Google în Mountain View, California. Aceasta conferință este organizată pentru dezvoltatori.

Timp de trei zile toți participanții au posibilitatea să facă cunoștință cu cele mai noi tehnologii și instrumente create pentru a face mai uşoară viața developerilor și a utilizatorilor.

Pentru cei care nu pot merge la eveniment în California, comunitățile locale organizează evenimente Google I/O Extended.

Sunteți așteptați la data de 18 mai la Generator Hub pentru a profita de o doză bună de discuţii şi schimb de opinii cu colegi şi prieteni din domeniu.

De la eveniment nu vor lipsi snackuri gustoase, iar cei care vor sta până la sfârșitul translării, vor avea parte de o surpriză de la organizatori.

Google I/O Extended Chişinău este organizat de reprezentanţii comunităţii IT locale în parteneriat cu Proiectul de Dezvoltare Centrului de Excelenţă în domeniul TIC Tekwill, finanţat de USAID. Susţinători ai iniţiativei: Generator Hub şi Granat.

Mai multe pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine